Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οι ξερακιανές και οι φω-γκόμενες να πάνε στα σπίτια τους ρε ναρεςμου.....
Καλημερα αγαπητε , εν χριστω αδερφε ξεβρακωτε
Οι ξερακιανές και οι φω-γκόμενες να πάνε στα σπίτια τους ρε ναρεςμου.....
Καλημερα αγαπητε , εν χριστω αδερφε ξεβρακωτε
Γιαβρι μου η ψηφοφορια ειναι για οοολους.., τους περαστικους απο αυτο το θρεντ, και ειναι πολλοι αυτοι ..Ο καθε ενας-μια, απ αυτους τους επισκεπτες, μπορει να πει την γνωμη του, σ αυτη την ψηφοφοριαΚαλημέρα σε όλους!
Όσον αφορά την ψηφοφορία που έχεις κάνει, νομίζω πως για να είμαστε εδώ στο νήμα σου, υπάρχει ΜΟΝΟ μια απάντηση! (:
Γιαβρι μου η ψηφοφορια ειναι για οοολους.., τους περαστικους απο αυτο το θρεντ, και ειναι πολλοι αυτοι ..Ο καθε ενας-μια, απ αυτους τους επισκεπτες, μπορει να πει την γνωμη του, σ αυτη την ψηφοφορια
Καλημερα
Ntountaras ελα λιγο να σου πω κατι. Το παιζεις ιστορια και καθεσαι και μου στελνεις προσωπικο μηνυμα (ΜΕ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ) λες και δε μπορω να στειλω εδω περα ρε φιλε? Αν θελησω να σου απαντησω θα το κανω ειτε με κανεις μπλοκ ειτε οχι.
Eγω ρε φιλε στη θεση σου θα ντρεπομουν να ημουν 44 χρονων και να εχω τετοιες συμπεριφορες προβληματικες, αμα εσενα σου αρεσει προχωρα ετσι...
χαχαχαχα ε ρε το σουργελο τον ntountaraNtountaras ελα λιγο να σου πω κατι. Το παιζεις ιστορια και καθεσαι και μου στελνεις προσωπικο μηνυμα (ΜΕ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ) λες και δε μπορω να στειλω εδω περα ρε φιλε? Αν θελησω να σου απαντησω θα το κανω ειτε με κανεις μπλοκ ειτε οχι. Το οτι εισαι 7,5 χρονια εδω περα ενω εγω λιγοτερο οπως μου ειπες δεν εχει κανενα νοημα διοτι δεν ειμαστε στο στρατο να μετραει πιο ειναι παλιος και ποιος οχι! Η ατακα που ειπε στην Ελενα και σε ΕΘΙΞΕ ηταν καθαρα ποδοσφαιρικη (θα επρεπε να το ξερεις τρομαρα σου) οχι σε μορφη προσβολης, αλλα κραζεις εμενα οτι πεταχτηκα σαν τη πορδη και σου εκανα παραθεση. Εγω ρε φιλε στη θεση σου θα ντρεπομουν να ημουν 44 χρονων και να εχω τετοιες συμπεριφορες ''προβληματικες'' αμα εσενα σου αρεσει προχωρα ετσι...
Τι θα γίνει με εσένα Ελενάρα?Όλο θα μας ανάβεις?
Καλησπερα, καλες γιορτες!!Γιαβρι μου η ψηφοφορια ειναι για οοολους.., τους περαστικους απο αυτο το θρεντ, και ειναι πολλοι αυτοι ..Ο καθε ενας-μια, απ αυτους τους επισκεπτες, μπορει να πει την γνωμη του, σ αυτη την ψηφοφορια
Καλημερα