Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΑλήθεια Έλενα το σκέφτεσαι για Πάτρα ;
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΑλήθεια Έλενα το σκέφτεσαι για Πάτρα ;
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΘεωρώ όπου υπαρχουν Φοιτητριες σε αφθονία δεν έχει πολλή πελατεία
Για τις άλλες υποθέσεις δεν εχω άποψη . Εσυ ξερεις για να το λες . Το κασέ σου απευθύνεται στη μεσαία τάξη οποτε μονο Λάρισα πιστευω θα ειχες δουλια εκτως απο αθηνα και ισως κρητη . Το ισως λογο της ιδιορρυθμίας τους αλλα και του φοιτητόκοσμου
Πχ η κοπελα παη πρωτα Χανιά και μετα Ρέθυμνο Ηράκλειο . Επειδή πήγε πρωτα Χανιά στα αλλα δυο περνει πουλο .Γεια και χαρά σε όλους και κυρίως στην οικοδέσποινα (και ας μην έχουμε γνωριστεί)
Ποια είναι η ιδιορρυθμία που έχουμε στην Κρήτη;
Δεν το γράφω επιθετικά αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πως αντιλαμβάνεται κάποιος τους Κρητικούς.
1.Γιατι ? υπαρχει συγκρουσιακη ατμοσφαιρα μετα των νομων στην Κρητη..? Κατι σαν τους φουρτουνατσηδες κ τους βροντατσιδεςΠχ η κοπελα παη πρωτα Χανιά και μετα Ρέθυμνο Ηράκλειο . Επειδή πήγε πρωτα Χανιά στα αλλα δυο περνει πουλο .
Καλημερα ΤεοΓεια και χαρά σε όλους και κυρίως στην οικοδέσποινα (και ας μην έχουμε γνωριστεί)
Ποια είναι η ιδιορρυθμία που έχουμε στην Κρήτη;
Δεν το γράφω επιθετικά αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πως αντιλαμβάνεται κάποιος τους Κρητικούς.
Ααααα . Απο εκεινη την μπλε περιοχη που ολα ειναι τοσο << διαφορετικα>>
Καλημερα Μιχαλη μουΚαλημέρα και καλές γιορτές![]()
![]()
![]()
Θελω και σκουφι κοκκινο με τον dress code σου ξεβρακωτουλι μουΚαλημέρα κυρίες και κύριοι.![]()
Θελω και σκουφι κοκκινο με τον dress code σου ξεβρακωτουλι μου
Καλημερα γιαβρι μου![]()
![]()
ΠςςςςςΗ επιθυμία σας ΔΙΑΤΑΓΗ κυρία μου. ho ho ho
Καλημέρα κυρίες και κύριοι.![]()
Ταιριαζουμε ετσι..Η επιθυμία σας ΔΙΑΤΑΓΗ κυρία μου. ho ho ho