Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΑλήθεια Έλενα το σκέφτεσαι για Πάτρα ;
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΑλήθεια Έλενα το σκέφτεσαι για Πάτρα ;
Ναι το σκεφτομαι . Εχω κι αλλες υποθεσεις εκειΘεωρώ όπου υπαρχουν Φοιτητριες σε αφθονία δεν έχει πολλή πελατεία
Για τις άλλες υποθέσεις δεν εχω άποψη . Εσυ ξερεις για να το λες . Το κασέ σου απευθύνεται στη μεσαία τάξη οποτε μονο Λάρισα πιστευω θα ειχες δουλια εκτως απο αθηνα και ισως κρητη . Το ισως λογο της ιδιορρυθμίας τους αλλα και του φοιτητόκοσμου
Πχ η κοπελα παη πρωτα Χανιά και μετα Ρέθυμνο Ηράκλειο . Επειδή πήγε πρωτα Χανιά στα αλλα δυο περνει πουλο .Γεια και χαρά σε όλους και κυρίως στην οικοδέσποινα (και ας μην έχουμε γνωριστεί)
Ποια είναι η ιδιορρυθμία που έχουμε στην Κρήτη;
Δεν το γράφω επιθετικά αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πως αντιλαμβάνεται κάποιος τους Κρητικούς.
1.Γιατι ? υπαρχει συγκρουσιακη ατμοσφαιρα μετα των νομων στην Κρητη..? Κατι σαν τους φουρτουνατσηδες κ τους βροντατσιδεςΠχ η κοπελα παη πρωτα Χανιά και μετα Ρέθυμνο Ηράκλειο . Επειδή πήγε πρωτα Χανιά στα αλλα δυο περνει πουλο .
Καλημερα Τεο ..Εγω παντως θεωρω ..(μιλαω με πολλους φιλους απο κει στο φβ) τους Κρητικους πολυ φιλοξενους ανθρωπουςΓεια και χαρά σε όλους και κυρίως στην οικοδέσποινα (και ας μην έχουμε γνωριστεί)
Ποια είναι η ιδιορρυθμία που έχουμε στην Κρήτη;
Δεν το γράφω επιθετικά αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πως αντιλαμβάνεται κάποιος τους Κρητικούς.
Καλημερα γιαβρι μου ............
........ καλημέρα σας
Ααααα . Απο εκεινη την μπλε περιοχη που ολα ειναι τοσο << διαφορετικα>>
Καλημερα Μιχαλη μου . <<Γεματες>> , απο ευτυχισμενες στιγμες να εχεις εσυ , κ τα αγαπημενα σου προσωπαΚαλημέρα και καλές γιορτές
Θελω και σκουφι κοκκινο με τον dress code σου ξεβρακωτουλι μουΚαλημέρα κυρίες και κύριοι.
Θελω και σκουφι κοκκινο με τον dress code σου ξεβρακωτουλι μου
Καλημερα γιαβρι μου
ΠςςςςςΗ επιθυμία σας ΔΙΑΤΑΓΗ κυρία μου. ho ho ho
Καλημέρα κυρίες και κύριοι.
Ταιριαζουμε ετσι..Η επιθυμία σας ΔΙΑΤΑΓΗ κυρία μου. ho ho ho