Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Συμπεριλάμβανονται σε ολες τις περιπτωσεις βρε ...Επιλογή ψήφου για κοντές δεν έχει.,
Εννοεις αυτες που βαζεις την μπυρα στο κεφαλι κατα την ορθια συνουσια
Καλημερα
Συμπεριλάμβανονται σε ολες τις περιπτωσεις βρε ...Επιλογή ψήφου για κοντές δεν έχει.,
Κρυο ε ??Χελεν εχω ψοφήσει στο κρυο, φυσάει κιολας, βρέχει, βαρυστομαχιασα και με τα παλιοσουβλακια
Ψήφισα τρυπα να ναι και οτι να ναι, αλλα οχη οπη σεξουαλικης φύσεως αλλα οπη να κρυφτώ νακουλουριαστω να με παρει ο ρημαδουπνος
ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ;;
Κρυο ε ??
Και εγω χτες βραδυ , εκτος οτι το γαμησα επαρκως ..
Το δαγκωσα κι ολας ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ ... ΠΕΡΙ ΜΟΥΝΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ;) ;)
Καλημερα
Καλημερα γιαβρι μου ... Καλως ηρθες στην παρεα μας :-* :-*Καλησπερα, καλες γιορτες!!
Δραττοντας την ευκαιρια που μου δινει η παραπανω αναφορα της οικοδεσποινας αυτου του νηματος, ως περαστικος και αφου ασκησα το νομιμο δικαιωμα μου της ψηφου, δηλωνω πολυ χαρουμενος που η συντριπτικη πλειοψηφια των συναγωνιστων γουσταρει την ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ που διδασκουν οι αναγεννησιακοι κλασσικοι δασκαλοι!! Με τις εξαιρεσεις παντα παρουσες να επιβεβαιωνουν τον κανονα!!
Αφου πω μια Καλημερα γιαβρι μουΣυναντηθηκα με την Ελενα λιγες ωρες πριν....Παιδια η κοπελα ειναι αψογη σε ολα της....στα του αγωνα δε απλα κορυφη.....θα την τιμησω συντομα.....Ελενα εισαι υπεροχη....χχχ
Κουκλί δύσκολα βάζεις.Πώς να διαλέξω μια και να αφήσω τα υπόλοιπα. Απλα δηλωνοντας με την ψηφο σου σου ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ..
Γιατί πλην της τελευταίας επιλογης, όλοι γουστάρουμε σε κάποια στιγμή να δοκιμάσουμε τις υπόλοιπες. Μόνο και μόνο για την αλλαγή. Εννοειται αυτο γιαβρι μου
Το δικό σου σώμα για εμένα είναι το ιδανικό, όμως οι πρώτες απαντήσεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν είδα το ερώτημα δεν είχαν καμιά σχέση με επιθετα που χαρακτήριζαν εμφάνιση., αλλά υπηρεσίες. Το ξεχωρισα αυτο .. Ειναι μεγαλο κεφαλαιο αυτο που κατα την γνωμη μου δεν μπορει να τεθει σε ψηφοφορια
Και εκεί είναι που το κάνεις δύσκολο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν σου ρίχνω κάποιο φταίξιμο ούτε σου κάνω παρατήρηση. Κανενα προβλημα ..Την γνωμη σου εξεφρασες
Άλλωστε επειδή είμαι απλώς επισκεπτης του νήματος, (τα οικονομικά δεν με αφήνουν ούτε από μακρυά να σε δω ) μπορώ να πω ότι απο τα γραφόμενα σου, είσαι καλός άνθρωπος. Σε ευχαριστω γιαβρι μου
Συγνώμη για το μακροσκελές post. Και παλι κανενα προβλημα
Καλές γιορτές .Επισης γιαβιμ ου ..[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Με υγεια[/size][/size][/size][/size]
Υγ ελπίζω να μην κάνεις καμιά παλαβόμάρα και αλλάξεις το σώμα σου ανάλογα με το αποτελεσμα Σε καμμια περιπτωση δεν αλλαζω φιλοσοφια , ως προς το πως πρεπει να ειναι , ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ
:-* :-* :-*όπως ακριβώς είσαι εσύ!!! με τις καμπύλες σου, με τον ωραίο σου πισινό και να αναυλύζει καύλα!!! :coolcondom: :coolcondom:
Καλές γιορτές με υγεία!!!Kαλημερα σε ολους και σε ολες .. Φιλους και εχθρους
Επισης γιαβρι μου , και σε σενα , και στα αγαπημενα σου προσωπαΚαλές γιορτές με υγεία!!!
Καλημέρα Ελενα με τις σεξουλιάρικες φωτογραφίες......πολύ σπέσιαλ!!!
Τι έγινε απόψε έπεσε ψωλοκρυο και φύγανε ολοι απο το καφενέ; Η μπάς έχει κανονίσει τιποτα πάρτι η ελενα και δεν πήρα μυροδια και έμεινα εδω ;
Κοντα στο τζακι...
Πηρα λιγο ζεστουλα για το δρομοοο.Ζεστάθηκες?
πρεπει να κατεβει πατρα η ελεναΣυναντηθηκα με την Ελενα λιγες ωρες πριν....Παιδια η κοπελα ειναι αψογη σε ολα της....στα του αγωνα δε απλα κορυφη.....θα την τιμησω συντομα.....Ελενα εισαι υπεροχη....χχχ
Να εισαι σιγουρος γι αυτο.. Απο Μαρτη ομωςπρεπει να κατεβει πατρα η ελενα
καλησπέρα ladyΝα εισαι σιγουρος γι αυτο.. Απο Μαρτη ομως
Καλησπερα γιαβρι μου