paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα στη φωτο σκέφτεται που να κόψει τη πίτα του νήματος χαχα
Αυτο.... για το deslikeDislike η φωτογραφία, παρατηρώ κατάθλιψη και με επηρεάζει αρνητικά.
Δες και το email και σύνελθε ;) το δάσος να βλέπεις κι όχι το δέντρο. Χαζοπούλι, τι θα κάνω με εσένα ΓΚΡ........
Στα τρια πεντε πηγαδια ..Καλημέρα στη φωτο σκέφτεται που να κόψει τη πίτα του νήματος χαχα
Ο dikaiopolis φαινεται ως "επισκεπτης", αρα εχει διαγραφει το προφιλ του.Ο ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ??
Με πολυ μελανι..τα μαθαμε τα κολπα ;) σουπια ε σουπια
Ευχαριστω γιαβρι μου για την απαντησηΟ dikaiopolis φαινεται ως "επισκεπτης", αρα εχει διαγραφει το προφιλ του.
Ο dikaiopolis φαινεται ως "επισκεπτης", αρα εχει διαγραφει το προφιλ του.
Ο ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΣΕΛΦΙ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ??
Ε μα μ εχει στημενη στην εκκλησια 3 μηνες τωρα :S :S :S Να φυγω η να κατσωΈλενα, αν πρόκειται για εκείνη την υπόσχεση ότι θα σου κάνει πρόταση γάμου, έχω πληροφορίες ότι το μετάνιωσε!
ο σελφι ?Ο άλλος εδώ γυρνάει, από το νήμα με τις ελλεεινιδες μέχρι τις βίζιτες στα ΗΑΕ
Και ρωτησα μηπως ξερει κανεις τιποτα για την τυχη του
Καλα φευγω τωρα θα το μαλωσω μετα....Ξημερώματα τον πέτυχα να ποστάρει εδώ:
Άσε τις κουτοπονηριές γιατί με αγαπάνε αρκετά κορίτσια κι όχι μονάχα εσύΑυτο.... για το deslike
Άσε τις κουτοπονηριές γιατί με αγαπάνε αρκετά κορίτσια κι όχι μονάχα εσύ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.93900]H Ραμόνα εκεί[/url] παραλίγο και τελικό σκορ
Koκκόνες μου τι θα κάνω με εσάς, θα με αρρωστήσετε και πάθω κανένα κακό, αφήστε με να ζήσω να σας ενισχύω όσο μπορώ.........