Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δεν πηγε το κολλημενοεχω μια απορια ξερεις τελικα πηγε η να τον στειλω εγω....![]()
![]()
![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Δεν πηγε το κολλημενοεχω μια απορια ξερεις τελικα πηγε η να τον στειλω εγω....![]()
![]()
![]()
![]()
Μαααλον δεν ξερεις πως παιζεται το παιχνιδι γιαβρι μου , για να το λες αυτο ...Δεν θα υπεισελθω σε λεπτομερειες , αΛλα ΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ..Αφού ρωτάς θα σου απαντήσω.......
Με έναν εδώ (είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος) είμαι στα μαχαίρια εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Τα είχαμε πει και τηλεφωνικά κιόλας. Άσε που δεν πατάω και σε όλα τα τοπικά στέκια (εννοώ ταβέρνες - καφενεία) εξαιτίας των πολιτικών διαφορών. Υπάρχουν ακόμα τα μίση κι οι έχθρες κι ας περάσανε τόσα χρόνια και να εύχεστε να μη γίνει κανένα μπαμ γιατί δε θα υπάρξει επανάληψη των όσων συνέβησαν αλλά και μεγαλύτερη ένταση.
Τώρα για το δεύτερο σκέλος εξαναγκαζόμαστε καθόσον υπάρχει πλήρης έλλειψη ντόπιου υλικού. Ας ανοίξουν κανένα συνεργείο (το έχω γράψει κιόλας σε διάφορα σχόλια και θρεντς) με ντόπιες κοπέλες. Τόσες έχετε εκεί πάνω, φέρτε και καμμία εδώ κάτω....
υπερβολές...Μαααλον δεν ξερεις πως παιζεται το παιχνιδι γιαβρι μου , για να το λες αυτο ...Δεν θα υπεισελθω σε λεπτομερειες , αΛλα ΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ..
Δεν ειναι τοσο ευκολο μια κοπελλα απο ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!
υπερβολές...![]()
![]()
![]()
Θα επανεξετασω το αιτημα σου .... με προσοχη , αγαπητε ντουνταραΕλένη αυτά είναι δικός σας λογαριασμός (όπως και των άλλων γραφείων) και σαφώς δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά το συνεργείο λειτουργεί υπό την αιγίδα άλλου Αθηναικού γραφείου εδώ και 5 έτη περίπου. Βέβαια κι υπάρχουν και νομικά στη μέση, δημάρχοι, τοπικές κλίκες, έγκριση από μητροψωλίτες κλπ κλπ...
Αλλά αν άνοιγε νέο συνεργείο να είσαι σίγουροι ότι θα περνούσαμε αρκετά κριάρια από εκεί. Το μονοπώλιο οφελεί μόνο αυτούς που το εκμεταλλεύονται λένε στη χώρα του Μπιλ Γκέητς.
Στοπ έχει Αγγλία σε 4 ώρες, πρέπει να φέρουμε έστω κι ένα Ευρώ στην πατρίδα.
α ρε πως το πας το εγγλεζικο πια εισαι τελικα η ευρογνωσηGood afternoon my dear![]()
![]()
α ρε πως το πας το εγγλεζικο πια εισαι τελικα η ευρογνωση![]()
![]()
Ελένη άσε τις φιλοφρονήσεις και κοίτα ΕΣΥ τι κάνεις, θα το καταλάβεις μετά από αυτά που θα διαβάσεις ;)αγαπητε ντουνταρα
Τεσ πα, κώλο θέλαμε, μπούκομα είδαμε.....δεν βαριέσαι κάτι είναι και αυτό!!!Λιγο πιο ψηλα θα δουμε![]()
![]()
Σε καληνυχτίζω με ένα πατριωτικό τραγούδι, όσοι έχετε Youtube ρίχτε θετικές ψήφους τόσο για το τραγούδι του Καλογιάννη αλλά και το ωραίο βίντεο.Μια ισορροπια που λεει << γαματε γιατι χανομαστε >> ο καιρος γαρ εγγυς![]()