Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
Έλενα, αν πρόκειται για εκείνη την υπόσχεση ότι θα σου κάνει πρόταση γάμου, έχω πληροφορίες ότι το μετάνιωσε!
Ε μα μ εχει στημενη στην εκκλησια 3 μηνες τωρα :S :S :S Να φυγω η να κατσω
Σοβαρα τωρα . Χτες βραδυ κοιτωντας καποια μηνυματα απο το παρελθον , βρηκα ενα μηνυμα του σελφι , που με ελεγε να ρωτησω αν θα μεινει πολυ καιρο ακομα μουταρισμενος ...Δεν το ειχα δει , και δεν ξερω καν αν ειναι μουταρισμενος . Και ρωτησα μηπως ξερει κανεις τιποτα για την τυχη του
Ξημερώματα τον πέτυχα να ποστάρει εδώ:
Kαλημερα Τασο μου ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .....Αφου πω οτι εισαι ενα απο τα <<κομματια>> αυτου του θρεντ , που το στηριξαν εξ αρχης με τον καλυτερο τροπο , προσπαθωντας να κρατησεις οσο μπορεις , απο την μερια σου , μακρυα διαφορους και διαφορες που μονο σκοπο ειχαν την απαξιωση του και ακομα καλυτερα την εξαφανιση του , ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ...καλημερα καταρχην και καλη εβδομαδα ;) ειδα χθες γραμμενο κατι απο το γνωστο παρεακι των μεταναστων ;) και μια απαντηση που δεν μου αρεσε καθολου :- θελω να πω μετα την μικρη εμπειρια 4 ετων που εχω στο φορουμ {ποτε μου δεν πηρα κατευθυνσεις και ουτε θα παρω} ...... τα αστερακια τα πηρα καποια για τον αυθορμητισμο μου και οτι γουσταρω ενα φορουμ με πολυφωνια και χιουμορ οπως λειτουργουν αυτα τα φορουμ σε ολες της μπουρδελιαρηκες χωρες αυτου του πλανητη....
εχετε πμ καλη μου κυρια
ομως δεν εχει καμια πια σημασια
τι απεγινα
ή αν ξεμιουταριστηκα
ή τίποτα αλλο γενικα δεν εχει πια σημασια στον κοσμο τουτο
παρα μονο αυτο:
γιατι κοιτουσες παλια σου πμ;
Ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό
Ποιες θάλασσες στεγνώνουν στο μικρό σου κεφάλι
Ποιος άνεμος σε παίρνει πιο μακριά από δω
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι
Σε ποιο όνειρο σε ξύπνησαν βρεμένο, λειψό
Ποιοι δαίμονες ποτίζουν την καινούρια σου ζάλη
Ποιος έρωτας σε σπρώχνει πιο μακριά από δω
Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ
Σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό
Το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει
Θέλεις ξανά ν’ αποτελειώσεις μοναχός
Ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει
Κάτω απ’ τα ρούχα σου ξυπνάει ο πιο παλιός θεός
Μες τις βαλίτσες σου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι
Ποια νήματα σ’ ενώνουν με μια άλλη θηλιά
Ποια κύματα σε διώχνουν απ’ αυτό το λιμάνι
Ποια μοίρα σε φωνάζει από την άλλη μεριά
στην πραγματικη ζωη με παρακολουθει ο ντετεκτιβ του αντρα της γκομενας με την οποια απατω την γυναικα μου
και στο σαιτ ο ροναλντο με εντολεα την ελενα
πουθενα δεν ησυχαζεις τελικα
εχετε πμ καλη μου κυρια
ομως δεν εχει καμια πια σημασια
τι απεγινα
ή αν ξεμιουταριστηκα
ή τίποτα αλλο γενικα δεν εχει πια σημασια στον κοσμο τουτο
παρα μονο αυτο:
γιατι κοιτουσες παλια σου πμ; [size=10pt][size=10pt]Ειναι διαβαθμισμενη πληροφορια αυτη [/size][/size]
Ποιοι χάρτες σου ζεστάνανε ξανά το μυαλό
Ποιες θάλασσες στεγνώνουν στο μικρό σου κεφάλι
Ποιος άνεμος σε παίρνει πιο μακριά από δω
Σε ποιο όνειρο σε ξύπνησαν βρεμένο, λειψό
Ποιοι δαίμονες ποτίζουν την καινούρια σου ζάλη
Ποιος έρωτας σε σπρώχνει πιο μακριά από δω
Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ
Σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό
Το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει
Θέλεις ξανά ν’ αποτελειώσεις μοναχός
Ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει
Κάτω απ’ τα ρούχα σου ξυπνάει ο πιο παλιός θεός
Μες τις βαλίτσες σου στριμώχνονται όλοι οι δρόμοι
Ποια νήματα σ’ ενώνουν με μια άλλη θηλιά
Ποια κύματα σε διώχνουν απ’ αυτό το λιμάνι
Ποια μοίρα σε φωνάζει από την άλλη μεριά
Επισης γιαβρι μου
Καλημέρα και καλη εβδομάδα στην ομορφη κυρία
Καλημερα και σε σενα γιαβρι μου και καλη βδομαδαΚαλημέρα σας όμορφη μου κυρία!!!!
Kαλημερα γιαβρι μου απο την δυσαρεστη θεση που ειμαι , να στεναχωρω φιλους μου για το γενικοτερο καλο ... και του site , αλλα και των φιλων μου εδω μεσα !!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην τρελλίαρα (και όχι μόνο) Θεσσαλονικιά αφέντρα του νήματος!!!
javascript:void(0);
Να με ενημερωσεις ομως απο πριν , να παρω και τις πυτζαμες μουδεν βλεπω να το γλυτώνεις εσυ το 24 ωρο ραντευου ελενιτσα και συντομα
τοτε εγω θα λειπω γιατι βλεπω καποιοι να προσπαθησουν να με εκτελεσουν κανοντας και κακακιαKαλημερα γιαβρι μου απο την δυσαρεστη θεση που ειμαι , να στεναχωρω φιλους μου για το γενικοτερο καλο ... και του site , αλλα και των φιλων μου εδω μεσα !!!
Ομως θα πω το εξης ! Την επομενη φορα που θα διαβασω σχολιο που αναφερεται στο ονομα μου , εστω και εμμεσως σε αλλο site η σε πμ!! Oλα αυτα που ποσταριστηκαν εδω μεταξυ σοβαρου και αστειου απο τον Τασσο και απο τον αννον θα βγουν στον αερα με αλλη μορφη ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ !! Συν ολο το παρασκηνιο !!
Kαλημερα γιαβρι μου απο την δυσαρεστη θεση που ειμαι , να στεναχωρω φιλους μου για το γενικοτερο καλο ... και του site , αλλα και των φιλων μου εδω μεσα !!!
Ομως θα πω το εξης ! Την επομενη φορα που θα διαβασω σχολιο που αναφερεται στο ονομα μου , εστω και εμμεσως σε αλλο site η σε πμ!! Oλα αυτα που ποσταριστηκαν εδω μεταξυ σοβαρου και αστειου απο τον Τασσο και απο τον αννον θα βγουν στον αερα με αλλη μορφη ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ !! Συν ολο το παρασκηνιο !!