oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Έλενα θέλουμε να μας πεις περιπτωσεις με βρωμιαρηδες πελάτες πχ βρωμαγε η τσουτσου τους..... είχαν σάπια δόντια ....κλπ κλπ και πως τις αντιμετωπισες
πω..πω..πω..ενα βλεμμα...γεια σου ομορφη...Kαλημερα στην ετεροκλιτη ομορφη μας παρεα
φίλτατε σκορπιέ εγώ είδη είχα βγάλει την έκδοση αλλά δεν την προσέξατε..... δεν ασχολουμε αλλο με το λιλί του καθενόςΎλη για το επόμενο τευχος
έχει και την δίαιτα της ... ...φίλτατε σκορπιέ εγώ είδη είχα βγάλει την έκδοση αλλά δεν την προσέξατε..... δεν ασχολουμε αλλο με το λιλί του καθενός
Κατάλαβες γιατί βρίσκω δουλειά κάθε ημέρα άγω εδώ μέσα ;) ενώ υπάρχει απαγορευτικό κάποιοι συνεχίζουνέχει και την δίαιτα της ... ...
Ωωπ!!! Κβαντική πραγματικότητα; Τι έχουμε εδώ; Για πές, για πές!Δεν πιστευω στους μονοδρομους .....Η <<κβαντικη πραγματικοτητα>> δινει σε καθε τι.... απειρες επιλογες ...ειναι νομοτελειακο αυτο ...Κατα τα ταπεινα πιστευω μου παντα ;)
Εμενα μ αρεσει εχει πλακα ;)Κατάλαβες γιατί βρίσκω δουλειά κάθε ημέρα άγω εδώ μέσα ;) ενώ υπάρχει απαγορευτικό κάποιοι συνεχίζουν
εμένα να δης γιατί όταν δεν έχω δουλειά ασχολουμέ με τρόμπες συγνώμη με ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ήθελα να πω μις ΈλεναΕμενα μ αρεσει εχει πλακα ;)
εμένα να δης γιατί όταν δεν έχω δουλειά ασχολουμέ με τρόμπες συγνώμη με ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ήθελα να πω μις Έλενα
Ωωπ!!! Κβαντική πραγματικότητα; Τι έχουμε εδώ; Για πές, για πές!
1981....Η χρονια που το συμπαν αποφασισε να μου ανοιξει τα ματακια να δω αυτον τον κοσμο ...Τον κοσμο που απο μια τον περιγραφει ο προφητικος Χαρυ με τον καλυτερο δυνατο τροπο...Ωραίο χέλι, πριν γεννηθείς (όπως κι αρκετοί εδώ μέσα) ένας γνωστός κωμικός (είναι κι από τα μέρη σου) τραγούδησε για τα χάλια της Πρωτεύουσας. Θυμάμαι τότε, εν έτη 1982, πώς ήταν το Μπραχάμι, έπαιζα μπάλα σε κάτι χωματόδρομους ήταν το Moυντιάλ της Ισπανίας εκείνο το καλοκαίρι.....
Ουδεμία σχέση η τότε Αθήνα με τη σημερινή.....
Βέβαια τα τραβέλια (μπλιαχ) υπήρχαν από τότε (γαλιάντρες εγχειρησμένες - μπλιαχ ξανά)....
Πάντως την πρώτη επίσκεψη στη φίλη μας τη Φυλής, την έκανα αρκετά χρόνια αργότερα, καθόσον στην έφηβη ηλικία της μαλ*κίας (λες και σοβαρευτήκαμε τώρα τέσπα) ήμουν κάτω από το αυλάκι.
Κατς γιου λέητερ, έχω γράψιμο, γαμ**ται ο Δίας......
1981....Η χρονια που το συμπαν αποφασισε να μου ανοιξει τα ματακια να δω αυτον τον κοσμο ...Τον κοσμο που απο μια τον περιγραφει ο προφητικος Χαρυ με τον καλυτερο δυνατο τροπο...
Απο την αλλη ομως ....υπαρχει ενας κοσμος που παραμενει ομορφος και σε γεμιζει ελπιδα . Μηπως να κοιταξουμε λιγο προς εκεινη την μερια ....??
ΥΓ ...<<Γαμιεται ο Διας>> ...Γιατι να κρυψουμε οτι οι 12 θεοι του Ολυμπου ηταν ανεκαθεν μπουρδελιαρηδες ιντριγκαδοροι και δολοπλοκοι ... ;)