anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Μεγαλη ιστορια πονεμενη ανοιξες φιλε μου ...Έλενα θέλουμε να μας πεις περιπτωσεις με βρωμιαρηδες πελάτες πχ βρωμαγε η τσουτσου τους..... είχαν σάπια δόντια ....κλπ κλπ και πως τις αντιμετωπισες
Και πολυ καλα κανεις γιαβρι μου ... Και εγω δεν ειμαι ακαδημαικη ...Τις αποψεις του βασει των εμπειριων καταθετει ο καθενας εδω μεσα ...Αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ αλλωστε ;)δεν κανουμε εδώ φιλοσοφικη αναλυση, τουλάχιστον εγω δεν είμαι γνωστης να την κανω. Σας λεω τα συμεπρασματα μου με πηγή τις εμπειριες μου
εγώ μια ερώτηση κάνω επιτρέπεται?Μεγαλη ιστορια πονεμενη ανοιξες φιλε μου ...
Υπαρχουν πολλες.. που για ευνοητους λογους δεν μπορω να εκθεσω βεβαια ονοματα ...
Μπορω ομως να προτρεψω τους φιλους εδω μεσα που θελουν να κλεισουν ραντεβου με μια κοπελλα να προσεχουν λιγο την υγιεινη τους γιατι δημιουργουν κινδυνους ...
Καλες οι κριτικες ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .. Τι πιπα κανει . Ποσο βαθια τον παιρνει . Αν εχει επικοινωνια . Αν εχει καλο κωλαρακι ...Και αλλα ομορφα
Αλλα μηπως πρεπει και οι πελατες να πληρουν καποιους στοιχειωδεις νομους περι υγιεινης ??
<<και πως τις αντιμετωπισες >> Με ευγενεια !! Προσπαθωντας να μην προσβαλω τον ανθρωπο ... ;)
Μπαααααα ...Δεν νομιζω ...κώλος χατζή...?
αυτό εννοείς...?
Εννοειται επιτρεπεται !!εγώ μια ερώτηση κάνω επιτρέπεται?
εγώ όμως που είμαι κάθε ήμερα ακαδημία Πλάτωνος τι γίνεται?Και πολυ καλα κανεις γιαβρι μου ... Και εγω δεν ειμαι ακαδημαικη ...Τις αποψεις του βασει των εμπειριων καταθετει ο καθενας εδω μεσα ...Αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ αλλωστε ;)
Μπαααααα ...Δεν νομιζω ...
με τους πολύ έξυπνους τα σαΐνια δηλαδή τι κάνεις?Εννοειται επιτρεπεται !!
Καλα εσυ εισαι τιγκα σοφια !!!!!!! ;)εγώ όμως που είμαι κάθε ήμερα ακαδημία Πλάτωνος τι γίνεται?
τα βάζει στο κλουβί...με τους πολύ έξυπνους τα σαΐνια δηλαδή τι κάνεις?
γιατί γελάς και με κοροιδευης εκει μενωΚαλα εσυ εισαι τιγκα σοφια !!!!!!! ;)
Μ αυτους που ειναι? Η μ αυτους που το παιζουν ?με τους πολύ έξυπνους τα σαΐνια δηλαδή τι κάνεις?
δεν νομίζω πως κάποιος τέτοιος θα την πάρει τηλέφωνο για ραντεβού θα πρέπει να είναι πολύτα βάζει στο κλουβί...
γιατί γελάς και με κοροιδευης εκει μενω
και τις δυο κατηγορίες χλωμές της βλέπω ειδικά το νούμερο 2Μ αυτους που ειναι? Η μ αυτους που το παιζουν ?
εγώ όμως που είμαι κάθε ήμερα ακαδημία Πλάτωνος τι γίνεται?
αν μιλήσεις με κοπέλες του χώρου θα ακούσεις διάφορες ιστορίες από σωστούς και από παπαροδιαβήτες....δεν νομίζω πως κάποιος τέτοιος θα την πάρει τηλέφωνο για ραντεβού θα πρέπει να είναι πολύ
Ναι με αποφευγουν απο οτι εχω καταλαβει ...Το 90% των ραντεβου μου εδω αθηνα.. ειναι με ανθρωπους με επιπεδο ;)δεν νομίζω πως κάποιος τέτοιος θα την πάρει τηλέφωνο για ραντεβού θα πρέπει να είναι πολύ