askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
εγώ όμως που είμαι κάθε ήμερα ακαδημία Πλάτωνος τι γίνεται?
γιατι νομιζετε ότι αυτοι που είναι ακαδημαικοι εχουν και επιστιμονικη γνωση παντα;
εγώ όμως που είμαι κάθε ήμερα ακαδημία Πλάτωνος τι γίνεται?
τίτλο έχουν μόνο...γιατι νομιζετε ότι αυτοι που είναι ακαδημαικοι εχουν και επιστιμονικη γνωση παντα;
θα συμφωνησω ....Και στις δυο περιπτωσεις παντως προσπαθω να μιλησω μαζι τους και να μην τους προσβαλωκαι τις δυο κατηγορίες χλωμές της βλέπω ειδικά το νούμερο 2
με εκδότες εννοης προφανώςΝαι με αποφευγουν απο οτι εχω καταλαβει ...Το 90% των ραντεβου μου εδω αθηνα.. ειναι με ανθρωπους με επιπεδο ;)
δεν νομίζω πως ο εξυπνάκιας προσβάλλεταιθα συμφωνησω ....Και στις δυο περιπτωσεις παντως προσπαθω να μιλησω μαζι τους και να μην τους προσβαλω
με εκδότες εννοης προφανώς
Τουλαχιστον να μην νοιωσω εγω οτι τον προσβαλλω ...Θα συμφωνησω μαζι σου ...δεν νομίζω πως ο εξυπνάκιας προσβάλλεται
Σιγουρα το πρωτο που μετραει ειναι πως μας μεγαλωσαν οι γονεις μας και το στενο οικογενειακο περιβαλλον ...Μετα η διαθεση που μας εχει γεννηθει μεσα απο αυτο να μαθουμε περισσοτερα πραγματα ανοιγοντας κανα ρημαδι βιβλιο..περαν των σχολικωνη αγωγη απο το σπιτι μετραει δεν μετραει τοσο η μορφωση
Mη μου πεις ότι γεννήθηκες κοντά στις 3 Αυγούστου 1981 γιατί τότε.......1981....Η χρονια που το συμπαν αποφασισε να μου ανοιξει τα ματακια να δω αυτον τον κοσμο ...
Δεν εινα τοσο το dna (αν και παιζει κι αυτο το ρολο του εδαφους).. αννον. Οσο οι οικογενεια που μεγαλωσαν και οι <<εικονες>> που γραφτηκαν στο <<σκληρο>> απ την παιδικη τους ηλικια ;)κάποια τομάρια το έχουν στο dna τους...
με κάλυψες...Δεν εινα τοσο το dna (αν και παιζει κι αυτο το ρολο του εδαφους).. αννον. Οσο οι οικογενεια που μεγαλωσαν και οι <<εικονες>> που γραφτηκαν στο <<σκληρο>> απ την παιδικη τους ηλικια ;)
διαφωνο ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν διαμορφωνεται μονο απο τα βιωματα της παιδικης ηλικιας.... ΚΑΘΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣΔεν εινα τοσο το dna (αν και παιζει κι αυτο το ρολο του εδαφους).. αννον. Οσο οι οικογενεια που μεγαλωσαν και οι <<εικονες>> που γραφτηκαν στο <<σκληρο>> απ την παιδικη τους ηλικια ;)
Μην στεναχωριεσαι γιατι χρονολογικα ειμαι κοριτσακι !! Αλλα εμπειρικα 80 χρονων..Και το τελευταιο το λεω οχι λογω του επαγγελματος... αλλα λογω του οτι αναγκαστηκα να μεγαλωσω πριν την ωρα μου...Mη μου πεις ότι γεννήθηκες κοντά στις 3 Αυγούστου 1981 γιατί τότε.......
Είδες όμως πώς τα φέρνει η ζωή.....
Εσύ τότε ερχόσουν σε ένα κωλόκοσμο κι εγώ παιδάκι να παίζω μπάλα.....
Τώρα, μετά από 36 χρόνια παίζω διαφορετική μπάλα κι εσύ ζεις στον ίδιο κωλόκοσμο αλλά παραμένεις ακόμη μικρούλι....
Όπως κι αυτή η ντοματίτσα που έκοψα πριν λίγο από τον κήπο.....
Αυτή όμως ωρίμασε κάπως, εσύ όμως παραμένεις κοριτσάκι.....
Ωχ Ελενίτσα με στεναχώρησες......
σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις....διαφωνο ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν διαμορφωνεται μονο απο τα βιωματα της παιδικης ηλικιας.... ΚΑΘΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ