Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:coolcondom: :coolcondom:
;) ;)Ζηλευωωωωωωωωω!
Μοιαζουμε...Μην στεναχωριεσαι γιατι χρονολογικα ειμαι κοριτσακι !! Αλλα εμπειρικα 80 χρονων..Και το τελευταιο το λεω οχι λογω του επαγγελματος... αλλα λογω του οτι αναγκαστηκα να μεγαλωσω πριν την ωρα μου...
;)Μοιαζουμε...
Δεν μου ειπες ..Τι ? ...Ωραία Ελένη θα σε καληνυχτίσω, δε μπορώ να κάτσω άλλο. Δε χρειάζεται να σου κάνω like στις φωτογραφίες ούτε να σε εγκωμιάσω, είναι βαρετό κι ανούσιο. Απλά εκείνο το παιδικό βλέμμα που έχεις σε κάποιες εικόνες με χαλάει, δεν ξέρω αν πάθω εμπλοκή όταν έρθει η ώρα θα ξέρεις το λόγο.
Για βραδυνό δείπνο ξέρεις τι έχω φτιάξει.
αυτό ακριβώς...7 SecondsΤελειο !!
ΑΠΟΛΥΤΟΣ
<<Η αντιληψη και η φαντασια>>...Η συνδιαστικη ικανοτητα του εγκεφαλου με εργαλειο την αλληλεπιδραση των νευρωνων μεσω των συναψεων να αναλυει και να συνθετει. Και στο τελος να δημιουργει απο πληροφοριες ΠΑΝΤΟς ΤΥΠΟΥ .. Το ιδιο μας το <<ειναι>>Η μορφωση είναι το ένα αλλα εχει περιορισμούς (δεν μπορεις να τα μαθεις όλα). Η αντιληψη και η φαντασια είναι όμως αυτά που θα σε κανουν να ξεχωρισεις από τους αλλους και να κανεις πιο innovative thoughts. Το ειπε και ο Einstein. Για αυτό μερικοι ζεχωριζουν μη σας φαινεται παραξενο.