alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙσε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις....
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙσε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις....
Μα δεν ειπα μονο <<το πρωτο που μετραει >> ειπα ...εννοωντας με πια σειρα χρονολογικα ...Επιπλεον δεν το προεκτεινα στην μετα ζωη.. νεανικη - ενηλικη που και αυτη παιζει το ρολο τηςδιαφωνο ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν διαμορφωνεται μονο απο τα βιωματα της παιδικης ηλικιας.... ΚΑΘΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ
H θέληση και μόνο παιζη των μεγαλύτερο ρόλο το τι θέλεις να γινης στην ζωήΜα δεν ειπα μονο <<το πρωτο που μετραει >> ειπα ...εννοωντας με πια σειρα χρονολογικα ...Επιπλεον δεν το προεκτεινα στην μετα ζωη.. νεανικη - ενηλικη που και αυτη παιζει το ρολο της
Μεγααααλο εργαλειο ... Αρκει να υποστηριζεται και απο την απαιτουμενη μορφωσηH θεληση και μονο παιζη των μεγαλυτερο ρολο το τι θελεις να γινης στην ζωη
ΑΠΟΛΥΤΟΣΜεγααααλο εργαλειο ... Αρκει να υποστηριζεται και απο την απαιτουμενη μορφωση
Αρα θεληση για μορφωση παντος επιπεδου ειναι το μεγαλυτερο εργαλειο ..Δεν συμφωνεις ?
Και το γηράσκω ΑΕΙ διδασκόμενος. Τι σημαίνει;Μα δεν ειπα μονο <<το πρωτο που μετραει >> ειπα ...εννοωντας με πια σειρα χρονολογικα ...Επιπλεον δεν το προεκτεινα στην μετα ζωη.. νεανικη - ενηλικη που και αυτη παιζει το ρολο της
δεν το καταλαβαινης? στον δάσκαλο γρήγορα αννον για έλα εδώΚαι το γηράσκω ΑΕΙ διδασκόμενος. Τι σημαίνει;
αυτο ακριβωςΚαι το γηράσκω ΑΕΙ διδασκόμενος. Τι σημαίνει;
δεν είμαι γέρος..... ;)δεν σε κάλεσα για τραγούδι σε κάλεσα γιατί ζήτησε γερο
δεν το καταλαβαινης? στον δάσκαλο γρήγορα αννον για έλα εδώ
Νεοτατος ο αννον ..το πιστοποιω και γω ;) ;)δεν είμαι γέρος..... ;)
Ζηλευωωωωωωωωω!Αυτη αφιερωμενη στο φιλο μου που τα <<ειπαμε μετα>> ;) ;)
πέστα Ελενα...Νεοτατος ο αννον ..το πιστοποιω και γω ;) ;)
:-* :-* :-*ωραια φωτο ελενα