Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
καπως μονο ??είναι κάπως πολύπλοκο.... >
καπως μονο ??είναι κάπως πολύπλοκο.... >
ορισμένες φορές μονόδρομος....καπως μονο ??
από το καινούργιο βιβλίο που έβγαλα θα δώσω όλες της εισπράξεις για την ΜΚΟρε αλεξ δικαιο εχεις παντως λεω ποσοστο των πωλησεων τρομπόνι να πανε σε κοινο κουμπαρα ωστε να χρηματοδοτουμε τους φιλους μπουρδελιαριδες ωστε να ικανοποιούμε την επιθυμία τους με καποιες συνευρέσεις :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Δεν πιστευω στους μονοδρομους .....Η <<κβαντικη πραγματικοτητα>> δινει σε καθε τι.... απειρες επιλογες ...ειναι νομοτελειακο αυτο ...Κατα τα ταπεινα πιστευω μου παντα ;)ορισμένες φορές μονόδρομος....
κυρία χατζή εκτός από ενημέρωση προσφέρουμε και κοινωνικό έργο..... τα είπαμε αυτά πολυεθνική το τρομπόνι
. . . . . . . . . . . . . . . . .Δεν πιστευω στους μονοδρομους .....Η <<κβαντικη πραγματικοτητα>> δινει σε καθε τι.... απειρες επιλογες ...ειναι νομοτελειακο αυτο ...Κατα τα ταπεινα πιστευω μου παντα ;)
Εεεεεετσι ....ετσι... ετσι...Περίμενε.....ερχεται ο Καρανίκας
"Στα τσακιδια Τρομπονι!"
σκορπιέ σε είχα καταλάβει πολύ καιρό κρυφό συριζαιος > και μας το έπαιζες σοσιαλιστήςΠερίμενε.....ερχεται ο Καρανίκας
"Στα τσακιδια Τρομπονι!"
δες καποια στιγμη αυτο ...οταν εχεις χρονο και ηρεμια. . . . . . . . . . . . . . . . .
σκορπιέ σε είχα καταλάβει πολύ καιρό κρυφό συριζαιος > και μας το έπαιζες σοσιαλιστής
;) ;) ;) ;)Τωρα επεσες......παραεξω.
Εμενα μαλλον οι ιδεολογικες μου τοποθετησεις πλησιαζουν (μαλλον) στης κυρίας Χατζή
που την ξετρυπωσες αυτη βρε ... ψαχουλευτραρε τρεχατε να παρεται τα ψωνια
ρε τρεχατε να παρεται τα ψωνια
δεν μασάω ετοίμασε βαλίτσες για γυαρο > αλλά θα σε στείλω στης σκουριές πιο καλά εκεί έχει σύγχρονες εγκαταστασειςΤωρα επεσες......παραεξω.
Εμενα μαλλον οι ιδεολογικες μου τοποθετησεις πλησιαζουν (μαλλον) στης κυρίας Χατζή
ελβετικο φραγκο για μεναπαζλ για δυνατούς παίχτες......
ποιο είναι το ποιο δυνατό νόμισμα....?
παζλ για δυνατούς παίχτες......
ποιο είναι το ποιο δυνατό νόμισμα....?
και τα 2...Για δυνατους η για σχετικους?