Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μαστορας ειναι ... και αυτοςαποκλείεται να εχεις όμως στη σταση του μαστορα
Μαστορας ειναι ... και αυτοςαποκλείεται να εχεις όμως στη σταση του μαστορα
Μαστορας ειναι ... και αυτος
Δυστυχως ... Θα το εκανα και τις υπολοιπες καθημερινες , αλλα δεν γινεται να αναβαλλω καποια πραγματα που πρεπει να γινουν επανω μου γιαβρι μουΝαι... καθημερινες Μονο Τεταρτη απο οτι καταλαβα. Ευχαριστω
Ειπα ποτε οτι τα ξερω ολα ??άλλο το ένα και άλλο το άλλο κ. Χατζη. Εκπλησσομαι. Με τετοια πειρα και δεν ξερετε τη σταση του μαστορα?
ξερετε τη ειδικη περιπτωση αλλα όχι τη γενικη που είναι η μητερα των ειδικων.
Ειπα ποτε οτι τα ξερω ολα ??
Για περιεγραψε μηπως την ξερω και κανω την παπια
Δυστυχως ... Θα το εκανα και τις υπολοιπες καθημερινες , αλλα δεν γινεται να αναβαλλω καποια πραγματα που πρεπει να γινουν επανω μου γιαβρι μου
Τα οποια θα τα δειτε και μαλλον θα σας χαροποιησουν με τον καιρο ;) ;)
Το νεο μου προγραμμα για τον χειμωνα ...που μολις ανεβηκε στο ....
[/quoteο ΄Οταν λες από το πρωί Τετάρτης και ΣΚ τι ώρα εννοείς, ΄Ελενα?
και εσυ φιλε λογικα εν δυναμει πελατης θεωρησαι εφ οσον ερωτας οπως όλοι μαςΣτους πελατες σου αναφερεσαι προφανως. Οκ. μακαρι.
Μεχρι να πάρω την απαντηση ναι. Καλο ΣΚ να εχετε ολοι.και εσυ φιλε λογικα εν δυναμει πελατης θεωρησαι εφ οσον ερωτας οπως όλοι μας
Αληθεια ...Διαβασες τιποτα επ αυτου ?κανεις δεν ειπε ότι τα ξερει όλα. και εγω δεν ηξερα τη γατα του Schrödinger. To θυμαστε?
Ε ναι ...Δεν το συζηταμε... ΖΩΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΙΔΕΣ....Χατζή ζούμε στη βουλή να σε δούμε..
Ε ναι ...Δεν το συζηταμε... ΖΩΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΙΔΕΣ....
Αληθεια ...Διαβασες τιποτα επ αυτου ?
Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κομμα που να με εκφραζει γιαβρι μου ... Το ιδιο φανταζομαι ισχυει και για τους περισσοτερους απο σαςΑν κατέβαινες πιο κόμμα θα διάλεγες?
και ομως συνδεεται ...θα σου εξηγησω διαζωσης... ;) ;) ;) ;)Διαβασα. Αλλα είναι τωρα νημα αυτό να ξετυλίξουμε τις γνωσεις μας στη θεωριτικη φυσικη?
βεβαια το μειζον ζητημα είναι πως να συνδεθει η κβαντικη φυσικη με το σεξ? εδώ σε θελω καβουρα.
ωραιο θεμα για διδακτορικο
Ε ναι ...Δεν το συζηταμε... ΖΩΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΙΔΕΣ....
και ομως συνδεεται ...θα σου εξηγησω διαζωσης... ;) ;) ;) ;)