askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
τι 55? δεν εχει μοναδα μετρησης?
γλυκιά μου...
παίζεις με την τρέλα μου...
αυτό να το θυμάσαι...
to be continued...
Παίξε μπάλα ρε Πρόεδρε του τζόγου το χρήμα είναι δυο φορές γλυκό γιατί γαμάς τις εταιρείες και μετά πας στα κορίτσια......παίζεις με την τρέλα μου...
η ώρα χωρίζεται σε λεπτά ...τι 55? δεν εχει μοναδα μετρησης?
55 λεπτά μόνο...!!!
ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;) ;) ;) ;)Καλα τι είναι 512 km? 4 ωρες
Α πετωνταααας55 min. όπως το ειπες
σεξουαλική παρενόχληση...όντως σήμερα η Ελένη ήταν αρκετά φλύαρη στα μηνύματα και με παρενοχλούσε από την εργασία μου!
Θυμαμαι Θυμαμαι ..... ;) ;)γλυκιά μου...
παίζεις με την τρέλα μου...
αυτό να το θυμάσαι...
to be continued...
η ώρα χωρίζεται σε λεπτά ...
τα λεπτά σε δευτερόλεπτα...
τι δεν κατάλαβες...?
σε λιγο θα εχουμε σιγη ασυρματου ;) ;)σεξουαλική παρενόχληση...
Θυμαμαι Θυμαμαι ..... ;) ;)
θα ξεκινησει καποιο ντερμπυ κα ΧΑΤΖΗ και θελεται να το παρακολουθησεταισε λιγο θα εχουμε σιγη ασυρματου ;) ;)
Ειπε σιγή ασυρμάτου η χατζη και εξαφανίστηκαν ολοι .... Ντουντααααα μοίρασε φίλα ελιάς να φτιάξουμε ρόφημα
Ειπε σιγή ασυρμάτου η χατζη και εξαφανίστηκαν ολοι .... Ντουντααααα μοίρασε φίλα ελιάς να φτιάξουμε ρόφημα
τι ροφημα? είναι καλο για τη γριπη?
Κάνει και Οκτώβριο με Νοεμβριο συλλέγονται για χρυση φρέσκα η ξερά γιαυτο ειπα Ντούντα στείλε φύλα .Οι Τούρκοι ειδη εχουν φυτέψει ελιές . Με την ομοιοπαθητική να κερδίζει κοσμο και το πανεπιστημιο Κρήτης να ασχολιτε με την φύση η Ελια τα επόμενα χρονια θα δει αλλη άνθιση . Στην κρητη φτιάξανε ´´ασπιρίνη ´´ απο Ελαιολαδο και απο αλλα βότανα που κάνει για τη γρίπη
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Και μια ξεχωριστη.... ;) ;) Σε ολους τους καινουργιους ΦΙΛΟΥΣ που μεχρι τωρα δεν ειχαν γραψει ουτε ενα φωνηεν μεσα στο BOU, για δικους τους προσωπικους λογους (ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ) ... Ομως καποια αιτια η αφορμη (δεν ξερω ) ... τους εκανε να κανουν τα πρωτα δειλα τους βηματα σ αυτο το ΝΗΜΑ ...
Και αυτο ειναι πολυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.. Και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ