Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τρέλλη ακροβάτης!!!!!!!!!!
Τρέλλη ακροβάτης!!!!!!!!!!
Διαλεειμα απο δουλεια χτες βραδυ ...nothing specialμωρο ετσι κυκλοφορεις στις βολτες σου?ποτε θα σε βγαλω ραντεβου?
καλημερα γιαβγρι μου ... :-*Καλό μεσημέρι Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα της Ισπανίας!
E για να σε γαργαλήσω και λιγάκι στη φωτογραφία που έλαβες δε φαίνομαι και καλά είμαι και λίγο μαυριδερός ως νοτιοαφρικανός μπαλαδόρος!
Το καλοκαίρι μαυρίζω περισσότερο, τώρα στις ελιές όταν έχει ήλιο δε φοράω τίποτα από τη μέση και πάνω αγροτικά κομμάντα!
Γιαυτό λοιπόν η ομάδα που θα αντιμετωπίσεις είναι oι Kaizer Chiefs!
Σε αφήνω, τα είπαμε η άμυνα σου θα χαλαρώσει όπως είπε κι ο Πρόεδρος anon για να πάνε στον κουβά άλλοι, όχι εμείς!
Ειδάλλως θα ξυπνήσει το παρελθόν μέσα μου με τη Ρίβερ Πλέητ
Toν κακό σου τον καιρό, αλλά θα τα πούμε στην Οχιά, βρε άχρηστε δε μπορείς να πληρώσεις μερικούς ΟΡΚ να πάνε να μαζέψουμε καμμιά αγριλιά?καλημερα απο τον καφενε της ελενας και τους θαμωνες με εναν υπεροχο καφε
Σιγά ρε θείο θα χυθεί το γάλαελα να με βγαλεις απο το ΔΑΦΝΙ με αυτα που κανεις κοντευουμε να τρελαθουμε με τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα
θελω να δω αλλαγεςΤο νεο μου προγραμμα για τον χειμωνα ...που μολις ανεβηκε στο ....
θελω να δω αλλαγες
ριζικες
να μπει επιτελους η σταση ελικοπτερο στο προγραμμα
το μπακλονατο
κ αυτο μεσα στην ντουλαπα οταν μπαινει ο αντρας κ μαγκωνει τον εραστη
θελω να δω αλλαγες
ριζικες
να μπει επιτελους η σταση ελικοπτερο στο προγραμμα....Ειναι αυτο κρεμασμενοι απο ταβανι σαν τις μυγες το καλοκαιρι
το μπακλονατο... Πηδηχτηκα απο το μπαλκονι
κ αυτο μεσα στην ντουλαπα οταν μπαινει ο αντρας κ μαγκωνει τον εραστη.....
Ωραία πράγματα......Το νεο μου προγραμμα για τον χειμωνα
προτείνω σταση πλυντηριο, αλλα μεσα στο πλυντηριο.θελω να δω αλλαγες
ριζικες
να μπει επιτελους η σταση ελικοπτερο στο προγραμμα
το μπακλονατο
κ αυτο μεσα στην ντουλαπα οταν μπαινει ο αντρας κ μαγκωνει τον εραστη
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ;) ;)υπαρχει περιπτωση να ανεβει vindeo κα χατζη απο το γραφειο σας οπως της κα μαριλους και καποιων αλλαων κοριτσιων
Εχω μια ταινια στην sirina στην σταση του υδραυλικουπροτείνω σταση πλυντηριο, αλλα μεσα στο πλυντηριο.
επισης τη σταση του μαστορα
Εχω μια ταινια στην sirina στην σταση του υδραυλικου
Το νεο μου προγραμμα για τον χειμωνα ...που μολις ανεβηκε στο ....
Από κωλο μια χαρά από πρόσωπο κάπως άγριο. Δν έχω πάρει από κοντά ίσως είναι διαφορετικά!
ΙΣΧΥΕΙ ... Οχι ολες τις μερες ομως λογω γυμναστηριου .. ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ;) ;) ;)Δλδ οτι ξεκινας στις 10 το πρωι που αναφερθηκε στο νημα του γραφειου, να υποθεσω δεν ισχυει πλεον ε?
Απλα εγινε μια μικρη διορθωσηΔλδ οτι ξεκινας στις 10 το πρωι που αναφερθηκε στο νημα του γραφειου, να υποθεσω δεν ισχυει πλεον ε?