Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
μωρο ετσι κυκλοφορεις στις βολτες σου?ποτε θα σε βγαλω ραντεβου?
Το ορίτζιναλ μοντέλο σε δεξιοτίμονη και αριςτεροτιμονη εκδοσηεδώ είσαι...
the original Χατζή είναι δεξιά η ζωγραφιά...Το ορίτζιναλ μοντέλο σε δεξιοτίμονη και αριςτεροτιμονη εκδοση
Ετσι είναι οι καλές σκουνες . Η πλώρη άγρια να σκίζει τα κύματα στη μεςη τα μπαλόνια της για προστασία και στη πρυμη φιλιστρινι να κοιτας τα κύματα ταξιδεύονταςΑπό κωλο μια χαρά από πρόσωπο κάπως άγριο. Δν έχω πάρει από κοντά ίσως είναι διαφορετικά!
Πρόεδρε τι έγινε, έπαθες Parkinson και ανορθογραφείς?the original Χατζή είναι δεξιά η ζωγραφιά...
προσοχή στις απομιμήσης...
Τη γυναίκα πρέπει να τη δεις στοιχηματικά. Μπορεί να σε στείλει στον κουβά αν είναι φόλα π.χ. είτε όχι. Αν τώρα δεν έχεις τα κότσια να τζογάρεις, άστο καλύτερα.....Από κωλο μια χαρά από πρόσωπο κάπως άγριο. Δν έχω πάρει από κοντά ίσως είναι διαφορετικά!
ο ορισμος της ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!!!!!!
γυναικα δυναμιτης
kalημερα αυτα κανει η χατζη και το εχει κανει εδω λαικο προσκυνημα
αδελφε η λεξη ειναι μια (ΓΥΝΑΙΚΑ) ;)γυναικα δυναμιτης
εχοντας εσυ περισοτερη εμπειρια επι του θεματος δεν θαδιαφωνησω καλημερααδελφε η λεξη ειναι μια (ΓΥΝΑΙΚΑ) ;)
καλημερα σε ολους απλα καλημερα στην γυναικα οπως την αποκαλειται ολοι κα ΧΑΤΖΗ καλημερα απο τον καφενε της ελενας και τους θαμωνες με εναν υπεροχο καφε
Καλημεραααααα αντε να φέρω εγω κανενα παραπάνω γιατι ο μυρτηλος μονο για πάρτη του εφερε χαχα
ετσι τους ευχαριστης μοιραζοντας εγκεφαλικαKAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Και μια ξεχωριστη.... ;) ;) Σε ολους τους καινουργιους ΦΙΛΟΥΣ που μεχρι τωρα δεν ειχαν γραψει ουτε ενα φωνηεν μεσα στο BOU, για δικους τους προσωπικους λογους ...Ομως καποια αιτια η αφορμη (δεν ξερω ) ... τους εκανε να κανουν τα πρωτα δειλα τους βηματα σ αυτο το ΝΗΜΑ ...
Και αυτο ειναι πολυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.. Και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟετσι τους ευχαριστης μοιραζοντας εγκεφαλικα