Οκ να πάμε να σκάσουμε 150 η 180 ευρα...να ξεκαβλωσουμε. (αν και τα βρίσκω υπερβολικά).
Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις, αλλά αυτό με την τιμή ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ......................
Κι άφησα το τμήμα του σχόλιου σου για να εστιάσω την προσοχή όσων διαβάζουν.
Δεν είναι οι επιθέσεις που δέχεται η Ελένη μόνο και τη μειώνουν προσωπικά από κάτι σιχάματα, αλλά με νευριάζει περισσότερο που την κρίνετε κι ακριβή. Το είπατε, μια, το είπατε δύο, ε μα ΕΛΕΟΣ.........
Δε γουστάρεις είναι ακριβή κατά τη γνώμη σου η οποιαδήποτε κοπέλα ΜΗΝ ΠΑΣ, σο σιμπλ........
Άλλους έχω δει να γράφουν ότι επειδή την κλείνει εκτός Αθηνών, να θεωρεί πρόσθετο κόστος ότι της πληρώνει και το ξενοδοχείο......
Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο.......
Να την έχω απεναντί μου και να της πω, επειδή μένεις στο ξενοδοχείο ήδη, αν δεν το κάνουμε εκεί μέσα στο δωμάτιό σου θα σε πάω στη Μπιρμπίτα στα τσαντήρια των γύφτων γιατί είμαι τσιγγούνης να δώσω ένα 30ρι σε ημιδιαμονής......
Για εμένα προσωπικά (δεν έχω βρεθεί ακόμη μαζί της) τα 180Ε για δύο φορές με πλήρεις υπηρεσίες είναι value for money..........
Όταν εγώ σκάω 80Ε το ακούς????? λέω 40Ε έξτρα για oral free χωρίς τελείωμα, χωρίς φιλιά, χωρίς αγκαλιές (μην το διανοηθείς με μερικές καν να τις ακουμπήσεις) τα 180Ε που σας ζητάει η Ελένη είναι μια χαρά......
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:50916/]Διάβασε εκεί[/url]
Θα μου πεις ότι εδώ κάτω είναι μονοπώλιο, εντάξει το δέχομαι, κάποτε όμως είχαν καλύτερες υπηρεσίες έστω και υπερτιμημένες. Δεν είδα όμως κανέναν από εσάς που τη θεωρείτε ακριβή την Ελένη να έχετε μπει στον κόπο να διαβάσετε και καμμιά άλλη κριτική, γιατί έτσι θα δείτε σφαιρικά το θέμα.
H άλλη η τύπισσα (δεν το έγραψα στην κριτική, ξεχάστηκα κι από τα νεύρα) μου λέει
www.bourdela.com/list/discussions/review/id:62356/]εκεί ότι[/url] δεν ακουμπάμε αν δεν υπάρχει προφυλακτικό BOEING...........
Λες και θα την κόλλαγα ΑΙDS γιατί της είπα να με φιλήσει στο στήθος, που είναι και φουσκωμένο κάπως, τώρα δε θα ανεβάσω φωτογραφία εδώ μέσα να το παίξω Άδωνις...........
Και σε πληροφορώ ότι είμαι κι αρκετά ιδιότροπος, ξοδεύω τουλάχιστον 5 λεπτά στο ντους.....
Δεν είμαι πρόμοτορας της Ελένης, αλλά όταν η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται ωραία διαδικτυακά, ε δε μπορώ κάποιες φορές με πνίγει το δίκιο και λειτουργώ αυτοβούλως να την υπερασπίζομαι. Το καλό το πράγμα λεν στο χωριό μου το πληρώνεις και το εκτιμάς. Το σάπιο το πετάς στα σκουπίδια γιατι δεν το τρων ούτε οι σκύλοι. Από την άλλη δε θέλω να περάσει σήμα ότι εγώ το παίζω Σίλβιο και θέλω να χαλάσω την πιάτσα για να ανεβάσει τιμές, αυτό είναι στην κρίση της και στο γραφείο. Τώρα το πόσα θα της δώσω έξτρα στο φάκελο, ε αυτό δε θα το πω σε κανέναν. Μπορεί να είναι 5Ε, μπορεί 100, μπορεί παραπάνω......