Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σου σκώθηκε μπρε ?είδα κώλο Χατζή...
Σου σκώθηκε μπρε ?είδα κώλο Χατζή...
αννον αν εγινε ρεβανσ περιμενουμε νεα και το σκορ φυσικα εγω αδελφε μολις ηρθε σπιτι το ασθενοφορο να με παρει με αυτη την ΕΛΕΝΑείδα κώλο Χατζή...
Τι κάνει το αγόρι μου που μάχεται στίς επάλξεις του νηματοςμας εστειλες παλι κα ΧΑΤΖΗ με την καινουγια φωτο
ηρωικα μαχομενος επεσα υπερ νήματος και κλαιν οι ηρωεςΤι κάνει το αγόρι μου που μάχεται στίς επάλξεις του νηματος
Εντάξει ένα μικρό σχόλιο δεν είναι κακό...Αρκεί να μην το χοντραινουμεΚαλησπερααααα επιτρέπονται ολα εκτως πολιτικών σχολίων ; Χμμμμ καλα θα κανω αλλού τους πολιτικούς σχολιασμούς
Παρασκευή βράδυ...Πότε επιστρέφεις Αθήνα?
ρε φιλε chat room το περασες εδω μεσα και μας λες καλημερα?
Εδω διαβαζεις σχολια και εμπειριες απο την Ελενα. Η Ελενα δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο εδω μεσα. Αν δοκιμασες, γραψε, αν οχι πας και μας λες πως περασες να ξερουμε να παρουμε σειρα...
Φίλε ζαρντεν
Οπως θα ξερεις υπαρχουν τα κολομπαρα τα στριπτιζάδικα καιτα σάιτ (γνωριμιών και κουβέντας γυρο απο το σεξ)Ολα περιστρέφονται γυρο απο το σεξ αλλα ούτε μπουρδελα είναι ούτε στούντιο ούτε για να πηδήξεις . Ολα εχουν το κοινό τους . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ. Για Κρητικές έχει αλλο σημειο .το νήμα είναι ο καφενές τις Ελενας . Μιλαμε καυλαντιζομαι και οποίος γουσταρει γράφει και πως περασε μαζι της . Έχει αλλο χωρο ομως γιαυτο το σκοπό . Στα γραφω επειδή μας τη λες οτι παρλαρουμε άσκοπος χωρις Κρητικές . Θα μπορούσαμε να ειμαστε σε αλλο καφενέ . Το γιατι ειμαστε εδω κατάλαβε το μονο σου. Ολα μασιμαινα τα θες;
σοκολάτα για την χατζή παίχτη....