Όταν ξεκίνησα στις αρχές του 2017 να προβαλω τον εαυτό μου στα social media το εκανα με ένα τρόπο που θεωρούσα ότι εκπροσωπεί τον χαρακτήρα μου και επιπλέον ήταν και αρκετά διαφορετικός απο το συνηθισμένα στυλ που εχουν καθιερωθεί από τους image makers στο χώρο αυτό.
Το όλο εγχείρημα πήγε καλά και αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος.
Κάποια στιγμή (1 Ιουνιου)..ξεκίνησε ή συνεργασία μου με το γραφείο συνοδών athensdiva..(η οποια να τονίσω είναι αψογη)... και συγχρόνως ή εγγραφή μου σ αυτό το site, που θεωρώ ενα από τα πρώτα στην Ελλαδα με σκοπό να προώθησω εμένα και την συνεργασία μου με το athensdiva..
Όσο καιρό είμαι εδώ μέσα δεν πείραξα κανένα και καμμία ...Δεν προσπάθησα να απαξιωσω την δουλειά καμμίας κοπελλας .....και δεν στράφηκα ποτέ υπογείως εναντίον οποιουδηποτε.
Θα παρακαλουσα λοιπόν το ίδιο να κάνετε και με μένα...Την Ελενα Χατζη που αυτή αισθάνεται , αυτή γράφει, αυτή δουλεύει,και ΑΥΤΗ τιμάει μέχρι τελευταίου σεντς τα χρήματα των πελατών της...
ΥΓ.Και κάτι για την εμφάνιση μου. Δεν πουλάω τον εαυτό μου σαν <<τούμπανο σωματικό>>...Αν και θα μπορούσα.!!! Υπάρχουν άπειροι τρόποι να μεταμορφωθω...σε λίγους μήνες...
<<Πουλάω>> τον εαυτό μου σαν μία γυναίκα που ξέρει να αγκαλιάσει ένα αντρικό κορμί και να το κάνει να ζήσει όμορφες στιγμές...Σε όποιον το στυλ αυτό δεν είναι του γούστου του
Υπάρχουν άπειρες άλλες επιλογές...