anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Και αυριο θα τα λεμε (οσο το λεμε ) απο αθηνα αγορια ...
Σαββατο.... Θεσσαλονικη με πληρες σεξορεπορταζ .... ;) ;)
Και αυριο θα τα λεμε (οσο το λεμε ) απο αθηνα αγορια ...
Σαββατο.... Θεσσαλονικη με πληρες σεξορεπορταζ .... ;) ;)
αννον υπαρχουν και χειρότεα μην το ξεχνας καλησπερα σε ολους και φυσικα στην κα χατζη
Καλη συνεχεια γιαβρι μου σε οτι και αν κανειςΦιλοι του φαν της κα ΧΑΤΖΗ σας ευχωμαι καλη συνεχεια σε όλους με την οικοδεσποινα μας που την αφηνω στα χερια σας και στις μελωδικες επιλογες σας
αννον υπαρχουν και χειρότεα μην το ξεχνας καλησπερα σε ολους και φυσικα στην κα χατζη
μ μμμμμ ....Μ αρεσει το βορδο ;) ;)γυναικα
την αλλη φορα θελω μπορντο εσωρουχα
Μια χαρα τον πετυχες ...απλα προσεξε λιγο τις φουσκαλες ...θελω 69 αλλη φορακαλημερα σε όλη την παρεαούλα του καφενείου μας καλημερα στην κα του νηματος την αισθησιακη,υπεροχή,μαγευτική , ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ . ΕΛΕΝΑ ετοιμος και ο καφές το μαγαζί ανοιξε τα ρολα ελπίζω να τον πετύχαμε
καλημέρα...Kαλημερουδια αγορια
Με περσινη εκδοση .... Ακριβως τετοια εποχη ;) ;)
Τρεχει .... ;) ;) ενα ευχαριστο κοινωνικο φαινομενο που διαδραματιζεται σε αυτο το θρεντ !!!Πολλά σιρόπια σ αυτό το θρέντ,
Κάτι τρέχει.
Kαλως τον φιλο μου τον παυλο dublex :-*Καλησπερααααα έχω μέρες να μπω να σας τσιγκλήσω χαχαχα
Έλενα μια ερώτηση . Ενας συναθλητής έχει ανεβάσει μια πολυ καλή κριτική . Στο τελος κάνει μια αναφορά στη τιμη . Εκει λεει οτι την τιμη την καθορίζει το γραφείο . Ισχυει αυτο ; Η καθε κοπελα δεν καθορίζει εκεινη τη τιμη ; Το γραφείο περνει το ποσοστό που εχετε συμφωνήσει . Κανω λαθος ;