travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.728
- Πόντοι
- 3.870
χαμηλής αναλυσης....Τι πράγματα είναι αυτά...?
Εν ώρα πρωινής δράσης...
.....Σταματα εσυ κομπιναδοπυρφορε
Επιστρεφοντας απο την 4ωρη προσωπικη εργασιαν σταματησα να ξαποστασω στον καφενε...
Σεξοκουκουβαγια δεν υπαρχει εδω να με ξεκουρασει
Αλλα διαβασα οτι θελει ριγανη.....
Τωρα τι να σου κανω....
Δεν υπαρχει φρεσκια να μοσχοβολαγε ο τοπος...
Ελα του χρονου τον Αυγουστο κατω να σε φιλοξενησω (ΟΚ ειμαι καριολης αγκαλιτσα θελω συνεχεια ετσι θα με ξεπληρωσεις - ειμαι καλο παιδακι δε θελω γουτσου γουτσου) να τρως κηπουρικα και ριγανη!
Να δεις πως θα γινει μουναριτσα, σαν καρβελι θα φουσκωσει!
ο καφές ήταν πιο πριν βρε στο σπίτι... Τώρα δουλειάΔηλαδη με τον καφε που λενε ?
ο καφές ήταν πιο πριν βρε στο σπίτι... Τώρα δουλειά
μα λες πρωινη δραση ... πρωι είναι και στις 5 πρωι είναι και στις 11:59 ...μη μας μπερδευεις ..εχουμε που εχουμε χαμηλο ΙQ
Όχι γιαβρί μου δεν έχω αντίρρηση επ αυτού... Το έχω δηλώσει επανηλημένως πως δεν θέλω τέτοια πράμματα εγώ... Είναι του σατανά αυτά...anon, παντως δεν κανω αγροτικες καλλιεργειες μπαφοχορτων, χασισοχορτων κλπ ναρκωτικων ουσιων.....
Μπορει να εχει αμφιβολιες η σεξοκουκουβαγια, τεσπα οφειλω να το διευκρινησω. Μακρυα απο δαυτα σκετη καταστροφη, ασε που βλαπτουν και στα εργαλεια!
Οφειλω απεναντι σου να τα λεω καποια πραγματα, εχω κανει νεος γυρω στα 25 δυο τρεις φορες χασισι, αλλα δε μου αρεσε κι απορω τι του βρισκουν. Η αληθεια ειναι οτι τωρα με ψιλοζαλισε το μισο πουρο που φουμαρισα, αναμενομενο ηταν, θα παω να βουρκανιάσω καμμια ωρα και να ξεβουρτσιστώ στο μπανιο υστερα. Καλο σου απογευμα Ελενιτσα και παλι χρονια σου πολλα.
Γιορτάζει η Θεσσαλονίκη της Ελενάρας γιαβρί μουΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΑΡΑ?
χρονια πολλαΓιορτάζει η Θεσσαλονίκη της Ελενάρας γιαβρί μου
Καλησπερα
Ευχαριστώ Τάσο μουχρονια πολλα
Όταν πατάς κογιότ, κάνε και χρήση του μπακσπέης για να επικεντρώνεσαι στο ερώτημα κι όχι και στους μπάφους με τα βοτάνια της Μεσσηνίας.......ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΕΝΑΡΑ?
ΓΚΡ, είπαμε να τη πέσουμε σε γυναίκα κι όχι σε θαλάσσιο ελέφαντα τώρα είδα το βίντεο, το αρχαίο κινητό όταν ήμουν καφενέ, δε μπορεί να κάνει και πολλά.....