anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
ΓΚΡ, είπαμε να τη πέσουμε σε γυναίκα κι όχι σε θαλάσσιο ελέφαντα τώρα είδα το βίντεο, το αρχαίο κινητό όταν ήμουν καφενέ, δε μπορεί να κάνει και πολλά.....
ΓΚΡ, είπαμε να τη πέσουμε σε γυναίκα κι όχι σε θαλάσσιο ελέφαντα τώρα είδα το βίντεο, το αρχαίο κινητό όταν ήμουν καφενέ, δε μπορεί να κάνει και πολλά.....
Τις επόμενες ημέρες μπαίνει η τσάπα του Νικόλα
αννον υπαρχουν και χειρότεα μην το ξεχνας καλησπερα σε ολους και φυσικα στην κα χατζη
Καλησπέρα αγορίνες μου
αννον υπαρχουν και χειρότεα μην το ξεχνας καλησπερα σε ολους και φυσικα στην κα χατζη
Ώρα να πάμε για κούρνια, αύριο θα σηκωθώ (σώμα & αποτέτοια) ενωρίτερα, με καλεί το καθήκον!
Νυν υπέρ πάντων η αγγαρεία των ελαιών :S .....
Καληνύχτα στους θαμώνες και στη σεξοκουκουβάγια. Θα τη βάλω να τρώει λαχανοσαλάτα κι εγώ θα την κοιτάζω. Να την ακούω να μασάει σαν κουνέλι. Σεξοκουνελάκι μου εσύ
Το ωραιοτερο πλάσμα του κόσμου..... !!!!!!!!!!!!!!
τι ευχελαια ειναι παλι αυτα βρε ντουγανι ??
Μην ξυνεις άλλο το ομορφο κεφαλακι σου ..πες μου τι δεν καταλαβες να στο εξηγησω εγω
( και αμα καταλάβεις να με βρασεις χαχαχαχα)
Με σενα στο τελος θα χρειαστω λεξικο για καποιες λεξειςΟφειλω απεναντι σου να τα λεω καποια πραγματα, εχω κανει νεος γυρω στα 25 δυο τρεις φορες χασισι, αλλα δε μου αρεσε κι απορω τι του βρισκουν. Η αληθεια ειναι οτι τωρα με ψιλοζαλισε το μισο πουρο που φουμαρισα, αναμενομενο ηταν, θα παω να βουρκανιάσω καμμια ωρα και να ξεβουρτσιστώ στο μπανιο υστερα. Καλο σου απογευμα Ελενιτσα και παλι χρονια σου πολλα.
για το λιβάνι που δεν σ αρέσει...τι ευχελαια ειναι παλι αυτα βρε ντουγανι ??
Τραγουδαραααα
γυναικαΚαι αυριο θα τα λεμε (οσο το λεμε ) απο αθηνα αγορια ...
Σαββατο.... Θεσσαλονικη με πληρες σεξορεπορταζ .... ;) ;)