Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Με το μαλακο ε ??μια χαρά είσαι μωρό τι παίζει βίντεο εδω για να ρίξω ενα βλέφαρο να δω
Με το μαλακο ε ??μια χαρά είσαι μωρό τι παίζει βίντεο εδω για να ρίξω ενα βλέφαρο να δω
Καλησπερα γιαβρι μου ... Καλως ηρθες στην μικρουλιτσα παρεουλα μας ;) ;)
Ελααααααα ..Αντεχεις εσυ ;)κα χατζη μην μας κανεται να κοψουμε φλεβες μην μας κανεται να τρεχουμε εις τα νοσοκομεια με καρδιακα μην μας κανεται να επισκεπτωμαστε τας τουαλετας παρ ολα αυτα.........
γέρος άνθρωπος είμαι μωρο μ στο κρεβάτι ξάπλα χα χα υγ μην κοιτάς ο γέρος ο Καρυπίδης που το παίζει νεοπας χεΚαλως το μου ....Που γυρνας εσυ βρε ??
τι να αντεξω το ρακος κοντευω να κλαταρω αλλα και εσεν θα κανω μυνηση δεν μας εχεις αφησει τιποτα μεσα ολο παγο και τουαλετα μας εχειςΕλααααααα ..Αντεχεις εσυ ;)
Έτσι για να χουφτώνουμε και τίποτις, γιατί μόνο την αποτέτοια μας χουφτώνουμε (μάλλον λάθος ρήμα, παίζουμε)......H Xατζη δεν γινεται κοκαλιαρα NEVER ... Δεν ειναι του γουστου μου αυτο !!!
Γέρος?γέρος άνθρωπος είμαι μωρο μ στο κρεβάτι ξάπλα
ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΑ ΠΑΡΕτι να αντεξω το ρακος κοντευω να κλαταρω αλλα και εσεν θα κανω μυνηση δεν μας εχεις αφησει τιποτα μεσα ολο παγο και τουαλετα μας εχεις
Καλησπερα αγορι ... ;)Έτσι για να χουφτώνουμε και τίποτις, γιατί μόνο την αποτέτοια μας χουφτώνουμε (μάλλον λάθος ρήμα, παίζουμε)......
Ωραίο ακάπ πάντως η λαστ φωτό!
Καπως ετσι .... Η αλλοιως τελειωνει η περιοδος ;) ;)μηπως αυτο
68 μαν γεράσαμε λέμε αλλά πιστεύω χατζή να την παίξω 2 ημίχρονα μπάλα καλήΈτσι για να χουφτώνουμε και τίποτις, γιατί μόνο την αποτέτοια μας χουφτώνουμε (μάλλον λάθος ρήμα, παίζουμε)......
Ωραίο ακάπ πάντως η λαστ φωτό!
Γέρος?
Αν επιτρέπεται πόσο είσαι?
Δεν ξέρω, η Ελένη δε λειτουργεί ως ελιξήριο?
Εγώ όποτε τη σκέφτομαι αφιονίζομαι
Πολλοι 65 ρηδες τα πανε μια χαρα . Εκ πειρας το λεω !!68 μαν γεράσαμε λέμε αλλά πιστεύω χατζή να την παίξω 2 ημίχρονα μπάλα καλή
Πολλοι 65 ρηδες τα πανε μια χαρα . Εκ πειρας το λεω !!
για ποιον να χτυπάει η καμπάνα άραγε εεεε για ποιόνΠολλοι 65 ρηδες τα πανε μια χαρα . Εκ πειρας το λεω !!
Για ποιν να κτυπαει αραγε για σκεψου λιγο !!!!!!!!!!!!!!για ποιον να χτυπάει η καμπάνα άραγε εεεε για ποιόν
τι το ξυνεις το ρημαδι βρε ?
κώλο χατζή σήμερα δεν είδαμε...τι το ξυνεις το ρημαδι βρε ?
Παρε κατι σε Περσεφονηκώλο χατζή σήμερα δεν είδαμε...
αν δεν είναι της Έλενας ας είναι τουλάχιστον της Περσεφόνης...