Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι ...Του φακιρη το ειπα... σαν παραπονο οτι με ξεχασε :-γράφουν ονόματα οι φωτογραφίες...
καλά ντε δεν είπαμε και τίποτα....
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι ...Του φακιρη το ειπα... σαν παραπονο οτι με ξεχασε :-γράφουν ονόματα οι φωτογραφίες...
καλά ντε δεν είπαμε και τίποτα....
έχεις κακό σκοπό ...
σαν να μας λες ότι θα την........... ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ?
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι ...Του φακιρη το ειπα... σαν παραπονο οτι με ξεχασε :-
και οχι μονο και υγρα και βιταμινες και οτι αλλο υπαρχει μεχρι και επιθεματα θα βάλωυγρα πολλα να πινεις ομως ε ??
Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)Έριξες ένα άκυρο κογιότ (κενό μήνυμα δηλαδής) στο προηγούμενο σχόλιο μου.....
Άλλος (εγώ δηλαδή) χωρίς να κάνει λάθη στο φόρουμ, η άλλη (η ωραία Ελένη) δε ΤΖΙΖ αλλά κάνει λάθη λόγω κεκτημένης ταχύτητας.......
Πάντως ρε καύλα σου αφιέρωσα μια καλή το μεσημέρι (μετά πήγα μπάνιο) φύγανε 2 ριπές στα πλακάκια της μπανιέρας......
Με έχουν ντουβρώσει αυτά που στροφιάζω κι είμαι σκέτο κριάρι
να στον χώσει θέλει όχι να τα κάνει συλλογή...Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)να στον χώσει θέλει όχι να τα κάνει συλλογή...
κα ΧΑΤΖΗ τετελεσταιΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)
Μεγαλη ιστορια ...αστο..Ρε σε αυτήν την σιρινα ΤΒ χατζή δεν είδα ποτε τι γίνεται εεε
Ρε κούκλα δε το έχω κάνει αυτό, άσε με τώρα όπως είμαι - είμαι, δεν πάω για φωτομοντέλο!Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)
Πάντως μη φοβάσαι 205Ε που είχα δείξει πριν μέρες ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΩ που να με γα**σουν 1000 αραπάδες......ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)
Μπα δεν είμαι 26άρης σάηζ, δε θα πάθει το κορίτσι μας τίποτα. Είμαι πάντως αυτό που της αρέσει (303 σελίδα φορ μορ ινφο).κα ΧΑΤΖΗ τετελεσται