Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εσυ τωρα τι πεταγεσαιγράφουν ονόματα οι φωτογραφίες...![]()
![]()
καλά ντε δεν είπαμε και τίποτα....![]()
![]()
![]()
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
Εσυ τωρα τι πεταγεσαιγράφουν ονόματα οι φωτογραφίες...![]()
![]()
καλά ντε δεν είπαμε και τίποτα....![]()
![]()
![]()
έχεις κακό σκοπό ...
σαν να μας λες ότι θα την........... ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ?![]()
![]()
![]()
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι...Του φακιρη το ειπα... σαν παραπονο οτι με ξεχασε :-
και οχι μονο και υγρα και βιταμινες και οτι αλλο υπαρχει μεχρι και επιθεματα θα βάλωυγρα πολλα να πινεις ομως ε ??![]()
![]()
Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)Έριξες ένα άκυρο κογιότ (κενό μήνυμα δηλαδής) στο προηγούμενο σχόλιο μου.....
Άλλος(εγώ δηλαδή) χωρίς να κάνει λάθη στο φόρουμ, η άλλη (η ωραία Ελένη) δε ΤΖΙΖ αλλά κάνει λάθη
λόγω κεκτημένης ταχύτητας.......
Πάντως ρε καύλα σου αφιέρωσα μια καλή το μεσημέρι (μετά πήγα μπάνιο) φύγανε 2 ριπές στα πλακάκια της μπανιέρας......
Με έχουν ντουβρώσει αυτά που στροφιάζω κι είμαι σκέτο κριάρι![]()
να στον χώσει θέλει όχι να τα κάνει συλλογή...Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)να στον χώσει θέλει όχι να τα κάνει συλλογή...![]()
![]()
![]()
κα ΧΑΤΖΗ τετελεσταιΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)![]()
![]()
Μεγαλη ιστορια ...αστο..Ρε σε αυτήν την σιρινα ΤΒ χατζή δεν είδα ποτε τι γίνεται εεε
Ρε κούκλα δε το έχω κάνει αυτό, άσε με τώρα όπως είμαι - είμαι, δεν πάω για φωτομοντέλο!Βρε χαζουλι να το μαζευεις.... Κανει ωραια μασκα ;) ;) ;) ;) ;)
Πάντως μη φοβάσαι 205Ε που είχα δείξει πριν μέρες ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΩ που να με γα**σουν 1000 αραπάδες......ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ....ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ;) ;) ;)![]()
![]()
Μπα δεν είμαι 26άρης σάηζ, δε θα πάθει το κορίτσι μας τίποτα. Είμαι πάντως αυτό που της αρέσει (303 σελίδα φορ μορ ινφο).κα ΧΑΤΖΗ τετελεσται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()