Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλημερα Μυρτιλεκαλημερα στην παρεα του καφενείου μας καλημερα στους επισκεπτες καλημερα και στην ιερεια τησ ηδονής και κυρια του νηματος κα ΧΑΤΖΗ
Kαλημερα Μυρτιλεκαλημερα στην παρεα του καφενείου μας καλημερα στους επισκεπτες καλημερα και στην ιερεια τησ ηδονής και κυρια του νηματος κα ΧΑΤΖΗ
Καλημερουδια ΑνδρεαΚαλημερα ελενα!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΙΟ ;)
Καλη σου μέρα Ωραία μου Κυρία. Και στην ωραία σου παρεα! Πολλα φιλία απ τη Μακεδονία!Καλημερα ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ... ...Τελος του μηνος επανω θα ειμαι:-*Καλη σου μέρα Ωραία μου Κυρία. Και στην ωραία σου παρεα! Πολλα φιλία απ τη Μακεδονία!
Καλημερα ΑΓΟΡΙΑ
Καλη συνεχεια σε ολους
ΩΧΧΧΧ ζημιά, μου τρέχουν τα σάλια!!!! Ελπίζω να το απήλαυσες Ελενα!!Τώωωωωωρα πάει αυτο
Μιά καθυστερημένη αλλά όμορφη καλημέρα κ από εμένα!!!Καλημερα ΑΓΟΡΙΑ
Έτσι μπράβο κοριτσάρα, να στα λένε και τα άλλα παιδιά, γιαυτό σου γκρινιάζω στα μηνύματα να πετάξεις το παλιόπραγμα, για πάντα....το καπνισμα τελειωνει μεχρι τελος του αλλου μηνα... Κανω θεραπεια γιαβρι μου ;)
Mμμμμμμμμ . Ωραια φωτο αβαταρ ;)καλή και δημιουργική ημέρα σας εύχομαι, κυρία Χατζή!!!
Μπα με απλο γυμναστηριο δεν παιζει αποτελεσμα ... Απλα περιμενα να κατασταλαξω σε περιοχη διαμονης ..και να ξεκινησω το προγραμμα μου..Έτσι μπράβο κοριτσάρα, να στα λένε και τα άλλα παιδιά, γιαυτό σου γκρινιάζω στα μηνύματα να πετάξεις το παλιόπραγμα, για πάντα....
Είναι αμαρτία μια τέτοια ομορφιά να μαραίνεται συντομότερα.....
Γράψου και σε ένα gym (όπως το κάνει κι η Μαριλού) δε χρειάζεσαι ντόπες και μαλακίες, ίσα να γυμνάζεις ελαφρώς το σώμα, σε νταμάρι δεν πρόκειται να πας για δουλειά....
Τουλάχιστον διάβασα κάτι καλό γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος από τους αλήτες χθες......
γι αυτο να εισαι σιγουροοοοςΩΧΧΧΧ ζημιά, μου τρέχουν τα σάλια!!!! Ελπίζω να το απήλαυσες Ελενα!!