anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.549
- Πόντοι
- 4.636
παίχτη πολλές φατσούλες βάζεις στα μηνύματα σου...![]()
ΑΧ ΡΕ ΤΑΣΟ ΜΟΥ λες τωρα στα γερονταματα να βαλω περουκα να κανω αποτριχωση και να παω να το γυρισω τσαμικο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παίχτη πολλές φατσούλες βάζεις στα μηνύματα σου...![]()
ΑΧ ΡΕ ΤΑΣΟ ΜΟΥ λες τωρα στα γερονταματα να βαλω περουκα να κανω αποτριχωση και να παω να το γυρισω τσαμικο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ANNON MOY EIMAI γελαδερος τι να κανω να το κοψωπαίχτη πολλές φατσούλες βάζεις στα μηνύματα σου...
άσε τα τρελά σου...ANNON MOY EIMAI γελαδερος τι να κανω να το κοψω
εδωκαμεν φιλουθκια πο την Κυπρον!Κυπρο ποτε θα ερθεισ??!?!?
τοσο κακο ειναι που βαζω φατσουλεςάσε τα τρελά σου...
Ελπιζω άνοιξη να είμαστε καλά πρωταΚυπρο ποτε θα ερθεισ??!?!?
ρε ξερεις τι τομαρι ειναι αυτος σε πειραζη ρε μην τσιμπας ;)τοσο κακο ειναι που βαζω φατσουλες
;) ;) ;)τοσο κακο ειναι που βαζω φατσουλες
ρε ξερεις τι τομαρι ειναι αυτος σε πειραζη ρε μην τσιμπας ;)![]()
![]()
αστο παιδι ρε αλητη δεν ντρεπεσαι;) ;) ;)
![]()
![]()
![]()
τασουλη δεν προκειται να παρεξηγηθω με κανεναν εδω μεσα και ποσο μαλλον με εσας ολους που κραταμε συντροφια στην κα ΧΑΤΖΗ και ολοι μας κανουμε πλακιτσα ενημερωση και παρεουλα αλλα επειδη με θυμωσατερε ξερεις τι τομαρι ειναι αυτος σε πειραζη ρε μην τσιμπας ;)![]()
![]()
ρε μας δουλευης παλι γεματο ειναι ημαρτοντασουλη δεν προκειται να παρεξηγηθω με κανεναν εδω μεσα και ποσο μαλλον με εσας ολους που κραταμε συντροφια στην κα ΧΑΤΖΗ και ολοι μας κανουμε πλακιτσα ενημερωση και παρεουλα αλλα επειδη με θυμωσατε![]()
![]()
![]()
![]()
να και εγω δεν ξαναβαζω φατσουλες
![]()
![]()
![]()
![]()
ηρθε και η κυρια του νηματος και θα μας κανει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παλη εφυγε η χατζηρε μας δουλευης παλι γεματο ειναι ημαρτον![]()
![]()
![]()
![]()
μην ορκιζεσαι κιολας οτι θα παει ;) δεν μας αφηνει ευκολα φιλαρακι εχουμε χυσει εδω μεσαρε παλη εφυγε η χατζη![]()
![]()
![]()
![]()
τι γινεται συνεχεια
![]()
τωρα που θα μας γίνει international πηγαινωντας στην ΚΥΠΡΟ θα κανουμε μαυρα μαυρα να μιλαμε
Κ εσύ μαν χυνεις ιδρώτα κάργα όπως εγω εε λόγο ηλικίας είναι για αυτο παππούδες γαρ.μην ορκιζεσαι κιολας οτι θα παει ;) δεν μας αφηνει ευκολα φιλαρακι εχουμε χυσει εδω μεσα![]()
πολυ ιδρωτα
![]()
![]()
μην ορκιζεσαι κιολας οτι θα παει ;) δεν μας αφηνει ευκολα φιλαρακι εχουμε χυσει εδω μεσα![]()
πολυ ιδρωτα
![]()
![]()
ναι και εγω και μαζι με ιδρωτα εχουμε χυσει......... και χιλιαδες φορες δακρυα για την κα ΧΑΤΖΗΚ εσύ μαν χυνεις ιδρώτα κάργα όπως εγω εε λόγο ηλικίας είναι για αυτο παππούδες γαρ.
ρε μονο σινεμα θα την πας μετα δεν εχει βατραχοποδαραγυναικαρα μου ταξε μου
σημερα θα σε παω σινεμα
![]()
![]()
![]()
αστο παιδι ρε αλητη δεν ντρεπεσαιρε ακομη δεν μαθατε εδω μεσα τι κοπρια ειναι αυτος
![]()
![]()