nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.297
- Πόντοι
- 1.106
Στα πόσα ραντεβού μας κάθεται?Καλησπέρα Έλενα. Πέρασα υπέροχα. Έστειλα και κριτική. Τα φιλιά μου.
Στα πόσα ραντεβού μας κάθεται?Καλησπέρα Έλενα. Πέρασα υπέροχα. Έστειλα και κριτική. Τα φιλιά μου.
Στα πόσα ραντεβού μας κάθεται?
ετοιμος ημουν με προλαβεςΤι εννοείς?
ετοιμος ημουν με προλαβες
ουτε εγω μυρτιλεεεεεεεε δυο εσπρεσακια σβελταΚαι δεν εχω πιει και καφε φαντασου!
τι ακριβως μας λες αναπαραγεις κριτικη αλλου?
Τι τρόλεϊ ρε πληκτρολόγιο τι τρολεϊ
Ειρωνικό είναι ρε όχι για την κοπέλα ούτε για το συναγωνιστή sexoredatorτι ακριβως μας λες αναπαραγεις κριτικη αλλου?
Καλησπερα γιαβρι μου :-*... Χαιρομαι αληθινα που περασες καλα και σε ευχαριστω ιδιαιτερως που θα καταναλωσεις απο τον χρονο σου να γραψεις κριτικη :-*Καλησπέρα Έλενα. Πέρασα υπέροχα. Έστειλα και κριτική. Τα φιλιά μου.
Καλησπερα γιαβρι μουΕιρωνικό είναι ρε όχι για την κοπέλα ούτε για το συναγωνιστή sexoredator
τι ακριβως μας λες αναπαραγεις κριτικη αλλου?
Τι αναρωτιεσαι ο πρωτος ειναι?
ξερω γω ? απλα πριν κρινω περιμενω να καταλαβω τι ακριβως εννοει ...προς αποφυγη παρεξηγησεωνΤι αναρωτιεσαι ο πρωτος ειναι?
τι να καταλαβεις ρε κοριτσι υπονη ;)ξερω γω ? απλα πριν κρινω περιμενω να καταλαβω τι ακριβως εννοει ...προς αποφυγη παρεξηγησεων
ξερεις τελικα με ποια μοιαζης με την αννουλα την 110 βαζετε πολλα και διαφορετικα μαρματζουλιακαλησπερα στην απογευματινη μας παρεουλα τασουλη κατι ηθελες να μου πεις κοιτα ναναι καλο γιατι μολις ξυπνησα
ΑΧ ΡΕ ΤΑΣΟ ΜΟΥ λες τωρα στα γερονταματα να βαλω περουκα να κανω αποτριχωση και να παω να το γυρισω τσαμικοξερεις τελικα με ποια μοιαζης με την αννουλα την 110 βαζετε πολλα και διαφορετικα μαρματζουλια