Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Aγορινες ειμαι εξω να μου αλλαξουν ενα ρελε στο αυτοκινητο ....
Εεεεε ! Οχι αυτον που νομισατε
> > >Aγορινες ειμαι εξω να μου αλλαξουν ενα ρελε στο αυτοκινητο ....
Kαλημέρες Ελενίτσα, να σε ενημερώσω ότι είμαι ένας μεσόκοπος γκρινιάρης & αρκετά κακομαθημένος!Τι σου ειπα βρε ?? σε μηνυμα ?? Οτι θα σου απαντησω οταν στρωσω τον κωλο μου λιγο στο σπιτι ...Κατι που δεν εχω καταφερει ακομα :-
καλως την κα ΧΑΤΖΗ με τους ρελεδες και τα συνεργεια ρε ελενα βγαλε φωτο τα μαστορια ποσα επαθαν καρδιακο επισοδειοAγορινες ειμαι εξω να μου αλλαξουν ενα ρελε στο αυτοκινητο ....
Μπορα ηταν και παει κοριτσαρα μουελενιτσα αφιερωμενο λογο καιρου!
Καλως σας βρηκα γιαβρι μου :-*καλως την κα ΧΑΤΖΗ με τους ρελεδες και τα συνεργεια ρε ελενα βγαλε φωτο τα μαστορια ποσα επαθαν καρδιακο επισοδειο
<<Τιμωρία ωραίας Ελένης ... Φριχτά βασανιστήρια αγκαλίτσας κι έντονα πυρφορίσματαKαλημέρες Ελενίτσα, να σε ενημερώσω ότι είμαι ένας μεσόκοπος γκρινιάρης & αρκετά κακομαθημένος!
Αλλά γίνομαι έτσι επειδή (ξέρεις τι εννοώ και σταματώ εδώ).
Πάμε παρακάτω......
EXΘΡΟΣ: Εταιρείες στοιχημάτων
Λάφυρο: Ωραία Ελένη
Νέα όπλα Ειδικές δυνάμεις UK Τσάμπιονς!
Oπισθοχώρηση => Ποτέ, ποντάρουμε και το ένα δεκάλεπτο στην ανάγκη.....
Τιμωρία ωραίας Ελένης 8==> Φριχτά βασανιστήρια αγκαλίτσας κι έντονα πυρφορίσματα
Έβαλα από χθες το μεσημέρι 7 νέα ειδικά φίλτρα για την εν λόγω κατηγορία και θέλω να συνεχίσω (όσο προλάβω) να φακελώσω περισσότερους συνδυασμούς....
Θα έχουν ποσοστό ευστοχίας (αρχικά) 100% γιατί είναι εντελώς στοχευμένα για τη συγκεκριμένη κατηγορία....
Για να δούμε τι στο διάολο, 4 φορές το μήνα παίζουν, δε θα κάτσει ένα γερό δελτίο;
Θα πέσεις και σε αναποδιές, άντε κανένα στημένο ΓΚΡ όλο θα τη γλυτώνουν;
Να έχω φτάσει 7 στα 9 & 8 στα 11 με γενικές μεθόδους, τι στον κόρακα με τις ειδικές πρέπει να κάτσει ένα δελτίο....
Παράλληλα θα βάζουμε και την 1η Αγγλίας με τη 2η Γαλλίας, δηλαδή πάμε στις 12 προσπάθειες ανά μήνα.....
Εγω ρελε καταλαβα παντως
μαστορια τι ναπεις ....Τελειωνετε με τις υποχρεωσεις σας Αγαπητη Σεξοχωτατη.... εχουμε κι αλλοι σειρα
μαστορια τι ναπεις ....
οποιος εχει την μυγα.....
Υπερβολιτσες υπερβολιτσες ...Απλα ειμαι σε περιοδο μετακομισης και αλλαγων γι αυτοΤελικα πιο ευκολα συναντας την υπουργο την Αχτσιογλου, παρα την κυρία Χατζη
καλημερα jimmy :-*καλημερα στην κυρια :-* :-*
Το ξερω..Υπερβολιτσες υπερβολιτσες ...Απλα ειμαι σε περιοδο μετακομισης και αλλαγων γι αυτο
ρε ελενα ρεν πιστευω να μας λες ψεματα και να εβγαζες καινουργιο ερασυτεχνικο με τιτλο η κα ΕΛΕΝΑ και τα ΜΑΣΤΟΡΙΑ και σε δουμε με λαδια και με ημιαξονια παρεουλα :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Υπερβολιτσες υπερβολιτσες ...Απλα ειμαι σε περιοδο μετακομισης και αλλαγων γι αυτο