ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η γυναικα εχει δουλειες
εισαι τελειος αγορινα μου με την παρταινερ σουΡε που την βρηκες την φωτο μου;
Ααααα
ρε ποια φωτο σου αφου εσυ δεν..... μονο survivorΡε που την βρηκες την φωτο μου;
Ααααα
ψεματα ηταν σε αποστολη με την ΧΑΤΖΗ και δεν ελεφε τιποτα το σκασμενοα αλλα φαινεται ο αλεξ με τους παπαρατσι εκανε καλη δουλειαρε ποια φωτο σου αφου εσυ δεν..... μονο survivor
περιμενω φωτο με φατσα για επιβαιβεωσηψεματα ηταν σε αποστολη με την ΧΑΤΖΗ και δεν ελεφε τιποτα το σκασμενοα αλλα φαινεται ο αλεξ με τους παπαρατσι εκανε καλη δουλεια
εσυ εχεις συμβολαιο και η χατζη οχι κατι κρυβεις εσυ σιγουρα ;)Φατσα δεν μπορω
Με δεσμευει συμβολαιο
ειναι απο το ερασιτεχνικο του πριν υπογραψει το συμβολαιο μετα εξετιμησαν τα προσοντα του και υπεγραψε και μαλιστα αν επιβαιωθει στην επωμενη ταινια θα ειναι παρτενερ αποκλιστικος σε ολες τις σκηνες :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:εσυ εχεις συμβολαιο και η χατζη οχι κατι κρυβεις εσυ σιγουρα ;)
πλακωσες τα ουζα στο καφενειο ρελ ειναι απο το ερασιτεχνικο του πριν υπογραψει το συμβολαιο μετα εξετιμησαν τα προσοντα του και υπεγραψε και μαλιστα αν επιβαιωθει στην επωμενη ταινια θα ειναι παρτενερ αποκλιστικος σε ολες τις σκηνες :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ναι αλλα εγω θα σου πω και πηγαινε για νανι με ποιον μοιαζηςΤασουλη θα σου ελεγα κατι αδελφε αλλα λεω να παω για μεσημεριανο νανι
φιλαρακι να σου πω χωρις παρεξηγηση ομως?Τασο μου στα νιατα μου με τον αλεν ντελον τωρα με φωναζουν χαλιαμπαλια
αστο φιλαρακι εκει τα σκαμε χοντρα χωρις λεξη κιολαςΤζαμπα δεν πηδας σημερον ουτε τη γυναικα σου.