Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μμμμμμμ πονηρουλι !!!να βρουμε κατι να παρακινεί το σωμα και το μυαλο. Σκέφτομαι...
Μμμμμμμ πονηρουλι !!!να βρουμε κατι να παρακινεί το σωμα και το μυαλο. Σκέφτομαι...
εδω μωρακλα μου
:'( :'(
αλλα ξεχνα τα βρωμικα
εχω να φαω απ εξω πανω απο 5 χρονια
κ εχω βρει την υγεια μου
θα γυρισουμε μετα να μαγειρεψεις
:S :S
Μμμμμμμ πονηρουλι !!!
Θα τον παρασειρω μετα στις τουαλετες,,, και θα σαν τον φερω σε τευχηπαιδια σας αφηνω ολους τα λεμε το πρωι καλη συνεχεια στην παρεουλα μας και καλη διασκεδαση ΣΤΟ σινεμα φουκτελ, μην την πας σε τσοντα και εχουμε ντραβαλα, με την γυναικα σου κα ΧΑΤΖΗ και καλο κουραγιο που ελεγε καποιος τωρα που μπηκε μεσα η κα του νηματος
Βεβαια μετα από ολοημερη σκληρη δουλεια είμαι λιγο dried out και θελω τη βοηθεια της παρεας
μην μου πειραζης τον soxoviz εγω τι δουλεια κανω εδωΓιααααα πες τωρα τι ηλικια παιζει με σενα ?? να ρυθμισω την δοση ;)
ποιο νοσοκομειο διανυχτερευει
Ασε με λιγο , βρε μοναχοφαι .........!μην μου πειραζης τον soxoviz εγω τι δουλεια κανω εδω
αυτη ειναι δουλεια του υπευθυνου ενημερωσης ...Ο αλεξ ειναι σ αυτο το ποστο νομιζωποιο νοσοκομειο διανυχτερευει
εδώ Ελλάδα...και σκέφτομαι ότι αν ζουμε ο Τoulouse-Lautrec και σας εκανε το πορτραιτο κ. Χατζη τωρα θα αξιζε 25 εκατ. δολαρια
:-* :-* :-* :-*damn.....that´s a big fat nice ass baby
κΟμπαρε βοηθαεδώ Ελλάδα...
σε αφηνω μονο και μονο για την φωτο που εβαλες εχει παρει εργολαβια τον πυργο τον αθηνων για βαψιμο οποτε τωρα θα παραδωσει το εργο αμεσαΑσε με λιγο , βρε μοναχοφαι .........!