ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
ΚΑΛΩΣ Την κα ΧΑΤΖΗΚαλησπερα γιαβρι μου
ΚΑΛΩΣ Την κα ΧΑΤΖΗΚαλησπερα γιαβρι μου
Μην ασχολειστε αλλο ...Δεν εχει καμμια αξια το ολο θεμα ...γεωργο μου εδω γινεται καποιο θεμα απο καποιους για μενα για αυτο ειπα για το γραφειο προσπαθουν να ξεφτηλησουν την ΕΛΕΝΑ κατεβαζωντας και την τιμη της και φυσικα παραπληροφωρώντας ολους μας βλέπωντας καποιος την αγγελια 2 πραγματα ερχωνται στο μυαλο μου 1. οτι δεν εχει δουλεια και κατεβαζει την τιμη 2. ειναι μπαζο και παρακαλαει για δουλεια αληθεια οσοι εχουμε παει μαζί της ας βγεί και να πει αν πιστευει κατι τέτοιο εγω που εχω παει ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
θα σφαχτουνε παληκαρια στα ποδια σας για της 24 σελιδες που μεινανε...Καλησπερα γιαβρι μου
Καλησπερα Τι κανεις αγορινα μου :-*ΚΑΛΩΣ Την κα ΧΑΤΖΗ
Μπα δεν νομιζω ... Ηρεμα θα κυλισει ...θα σφαχτουνε παληκαρια στα ποδια σας για της 24 σελιδες που μεινανε...
εκλεισα πριβε 2 μαγαζια πριβε οταν ξαναβρεθουμε να γεμησουν το δωματιο λουλουδια για την ΑΣΤΕΡΩΠΗ μας και η μιραλακι φερνει απο πακι ειδικο χαλι να το πατησειςΚαλησπερα Τι κανεις αγορινα μου :-*
εγω εφτιαξα απ να μου λεει ποσα μεινανε...αν κερδισω εγω θα στειλω το αδερφι τον μπαροκ που δεν εχει παει με γυναικα ποτε...ειναι πολυ νεος ακομαΜπα δεν νομιζω ... Ηρεμα θα κυλισει ...
Ευχαριστως ...Μου ειναι πολυ συμπαθης ;)εγω εφτιαξα απ να μου λεει ποσα μεινανε...αν κερδισω εγω θα στειλω το αδερφι τον μπαροκ που δεν εχει παει με γυναικα ποτε...ειναι πολυ νεος ακομα
Ευχαριστως ...Μου ειναι πολυ συμπαθης ;)
ΔΕΣ 0.35εγω εφτιαξα απ να μου λεει ποσα μεινανε...αν κερδισω εγω θα στειλω το αδερφι τον μπαροκ που δεν εχει παει με γυναικα ποτε...ειναι πολυ νεος ακομα
κουμπαρε φιλε γιωργη...ολα καλα?τρουμπακη φιλε μου τι κανεις