Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μια γλυκούλα ?εχεις μαζεψει γυρω σου την καλυτερη ομαδα ποια εισαι ρε πουστη μου τελικα
Μια γλυκούλα ?εχεις μαζεψει γυρω σου την καλυτερη ομαδα ποια εισαι ρε πουστη μου τελικα
ποια είναι η γλυκούλα...?Μια γλυκούλα ?
ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ απο πίσωΜια γλυκούλα ?
η αδερφη μου η περσεφονη !! >ποια είναι η γλυκούλα...?
Ενημερωση προς ολους του φιλους συμφορουμιτες
Το συγκεκριμενο λινκ που σας παραθετω ειναι fake και υποψιαζομαι ποιο ρολο εξυπηρετει ....Ζητησα δε να αφαιρεθει αμμεσα !
για να ανοιξει το λινκ βγαλτε τις τελειες πριν και μετα την πρωτη παυλα και γκουγλαρετε το μονοι σας
Δεν ειναι θεμα ονοματος ...Ειναι θεμα site ;)ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ απο πίσω
πφφφφη αδερφη μου η περσεφονη !! >
E ναι ...Κι αυτο εχει το σκοπο του. Νομιζω οτι ειναι εμφανης ;)Σου έκαναν και τιμολόγηση βλεπω!
το ξερω ελενα αλλα αν ο αλλος περιμενη ΧΑΤΖΗ και του βγη ΧΑΖΗ τι γινεται θαχουμε καινουργια τρομπονια αλλα χρειαζεται η καταγγελια να δουμε τι γινεταιΔεν ειναι θεμα ονοματος ...Ειναι θεμα site ;)
Εχει μεριμνησει το γραφειο να αφαιρεθειτο ξερω ελενα αλλα αν ο αλλος περιμενη ΧΑΤΖΗ και του βγη ΧΑΖΗ τι γινεται θαχουμε καινουργια τρομπονια αλλα χρειαζεται η καταγγελια να δουμε τι γινεται
ρε ελενα εσυ εχεις ενα γραφειο διπλα σου δεν τα παρακολουθει και να επιλαμβαωεται τετοια θεματα ξερουμε τα συμφερωντα εδω και καθε κινηση που γινεται απο πολλους αλλα πρεπει τουλαχιστον να σε προστατευει ετσι και αλλιως βιτρινα του εισαι και εσθ και τα αλλα κοριτσια του τα συμφεροντα του δεν τα προσεχειΕχει μεριμνησει το γραφειο να αφαιρεθει
γεωργο μου εδω γινεται καποιο θεμα απο καποιους για μενα για αυτο ειπα για το γραφειο προσπαθουν να ξεφτηλησουν την ΕΛΕΝΑ κατεβαζωντας και την τιμη της και φυσικα παραπληροφωρώντας ολους μας βλέπωντας καποιος την αγγελια 2 πραγματα ερχωνται στο μυαλο μου 1. οτι δεν εχει δουλεια και κατεβαζει την τιμη 2. ειναι μπαζο και παρακαλαει για δουλεια αληθεια οσοι εχουμε παει μαζί της ας βγεί και να πει αν πιστευει κατι τέτοιο εγω που εχω παει ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙναι μυρτιλε εχεις δικιο
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπερα κυρια Ελενα...