ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
γεια σου μυρτιλε
για σου γεωργαρεγεια σου μυρτιλε
αν παει για βουλευτης και γίνει θα παει στ αλλο νημα βουλευτικο να μην πω κατι αλλα
καφετζής είσαι..η φωτορεπόρτερ...?ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ αλλα μην βαζεται ιδεες στην κα ΧΑΤΖΗ και την χασουμε
καφετζης και κυριως για τις βαριες δουλειες καθαρηστήςκαφετζής είσαι..η φωτορεπόρτερ...?
φευγης θα μας λειψης :- δεν πιστευω να ξαναερθειςΚι αφου διασκεδασαμε και σημερα ... σας αφηνω για λιγο. Μη κλάψει κανεις!
Τα σεβη μου
****synodoi -greece. gr****Ενημερωση προς ολους του φιλους συμφορουμιτες
Το συγκεκριμενο λινκ που σας παραθετω ειναι fake και υποψιαζομαι ποιο ρολο εξυπηρετει ....Ζητησα δε να αφαιρεθει αμμεσα !!!
το ΤΕΑΜ ΧΑΤΖΗ παλι εκανε την δουλεια του ;) ειδατε για να λειτουργη η αντικατασκοπεια ολα τα ποντικια στην φακα κατευθειανΕνημερωση προς ολους του φιλους συμφορουμιτες
Το συγκεκριμενο λινκ που σας παραθετω ειναι fake και υποψιαζομαι ποιο ρολο εξυπηρετει ....Ζητησα δε να αφαιρεθει αμμεσα !!!
Ναι παιζει πια <<χαρτι>> ;) ;) με το ονομα μου μαλλον....το ΤΕΑΜ ΧΑΤΖΗ παλι εκανε την δουλεια του ;) ειδατε για να λειτουργη η αντικατασκοπεια ολα τα ποντικια στην φακα κατευθειαν
Ε τι ετσι ?? Εχουμε οργανωση εδωτο ΤΕΑΜ ΧΑΤΖΗ παλι εκανε την δουλεια του ;) ειδατε για να λειτουργη η αντικατασκοπεια ολα τα ποντικια στην φακα κατευθειαν
εχεις μαζεψει γυρω σου την καλυτερη ομαδα ποια εισαι ρε πουστη μου τελικαΝαι παιζει πια <<χαρτι>> ;) ;) με το ονομα μου μαλλον....