Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
καληνυχταΚαληνύχτα Ελενάκι!!!!
καληνυχταΚαληνύχτα Ελενάκι!!!!
μια απο την μεγαλυτερες καλτ μορφες του φορουμ!εχει σχολιασει σε φωτο με νικναιμ λιλαποιος ειναι ο λιλας βρε παιδια ?
τυπε κανονικα ειναι πυρφορος οχι με "ι"παρατηρουσα καιρο οτι εχει πεσει κυμα απο μικρουλες που βιζιταρουν γιατι χτυπησε η κριση την τριτη ντουλαπα παπουτσια τους και βεβαιως μισοβιζιταρανε ουτως η αλλως στις κοινωνικες τους σχεσεις οποτε γιατι οχι;
βαρετο, προβλεψιμα λογια, κινησεις, κοιταγματα ρολογιων, ντουζακια,ξεντουζακια και νυσταγμενα fuck me
η ελενα ξεχωριζει σε οπτικο επιπεδο - οχι σαν ομορφια ή γοητεια, κατι βαθυτερο και δεν μπορω ουτε και θελω να το εξηγησω και απ οτι φαινεται ξεχωριζει και σε επιχειρηματικη πρακτικη: εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν πληρωνεται για σεξ αλλα για να μας κανει παρεα σε αυτο το τοπικ
και ξερει και απο μουσικη και ποτε να μην μιλαει αλλο και ποτε να σε σκεπαζει με την φωνη της
αυτα απο καποιον που πρωτη και τελευταια φορα που ασχοληθηκε να πληρωσει τον ερωτα του ηταν οταν αγορασα καινουργια ζαντολαστιχα - ειμαι εδω για τυπους σαν τον Mindreader και manasou
και μια μερα για να κανω προταση γαμου στην ελενα
ασχετο προς μεταμορφωση εχω δει ενα μαγαζι θερμανσης; οπτικων; με ταμπελα Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ
θα βγω επανδρωμενη σελφι απο κατω και θα την ανεβασω, για να προλαβω τους κακεντρεχεις
φιλια
(ξερετε πού)
....Ουτε βουτιες ουτε τπτ. Καλημερα
Καλημερα, ωραιο στηθοςΚαλημερα ....ξυπνησατε ??
Αντε καλες βουτιες Κυριακατικα.... ...ελπιζω οχι μονο εδω
παρατηρουσα καιρο οτι εχει πεσει κυμα απο μικρουλες που βιζιταρουν γιατι χτυπησε η κριση την τριτη ντουλαπα παπουτσια τους και βεβαιως μισοβιζιταρανε ουτως η αλλως στις κοινωνικες τους σχεσεις οποτε γιατι οχι;
βαρετο, προβλεψιμα λογια, κινησεις, κοιταγματα ρολογιων, ντουζακια,ξεντουζακια και νυσταγμενα fuck me
η ελενα ξεχωριζει σε οπτικο επιπεδο - οχι σαν ομορφια ή γοητεια, κατι βαθυτερο και δεν μπορω ουτε και θελω να το εξηγησω και απ οτι φαινεται ξεχωριζει και σε επιχειρηματικη πρακτικη: εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν πληρωνεται για σεξ αλλα για να μας κανει παρεα σε αυτο το τοπικ
και ξερει και απο μουσικη και ποτε να μην μιλαει αλλο και ποτε να σε σκεπαζει με την φωνη της
αυτα απο καποιον που πρωτη και τελευταια φορα που ασχοληθηκε να πληρωσει τον ερωτα του ηταν οταν αγορασα καινουργια ζαντολαστιχα - ειμαι εδω για τυπους σαν τον Mindreader και manasou
και μια μερα για να κανω προταση γαμου στην ελενα
ασχετο προς μεταμορφωση εχω δει ενα μαγαζι θερμανσης; οπτικων; με ταμπελα Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ
θα βγω επανδρωμενη σελφι απο κατω και θα την ανεβασω, για να προλαβω τους κακεντρεχεις
φιλια
(ξερετε πού)
Καλημερα γιαβρι μου ..Ευχαριστω :-* :-*Καλημερα, ωραιο στηθος
Καλημερα γιαβρι μου ..Ευχαριστω :-* :-*
Καλημέρα Έλενα...Καλημερα ....ξυπνησατε ??
Αντε καλες βουτιες Κυριακατικα.... ...ελπιζω οχι μονο εδω
Καλημερα ....για σεξ πληρωνομαι .....Call girl ειμαι
Αυτο που κανω εδω ομως εκτος του το οτι εχει αντικρισμα στην δουλεια μου ....
Εχει αντικρισμα και μεσα μου !!! ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μιλαω με ανθρωπους ΓΟΥΣΤΑΡΩ να με κανουν να νοιωθω οτι προσθεσα εστω και ενα λεπτο ευχαριστο στην ημερα τους ...Ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι εκει εξω υπαρχει πολυ μοναξια .... και ξερω οτι πισω απο τον χαβαλε που κανετε εδω και εγω μαζι ..υπαρχει αναγκη για ανθρωπινη επικοινωνια .....Να ξερατε μονο... ποσοι απο τους << πελατες μου>> λιγοτερο τους ενδιαφερει να πηδηξουν σε ενα ραντεβου , παρα να μιλησουν , να τους χαιδεψουν , να τους πουν μια καλη κουβεντα .... Μερικοι ομως δεν εχουν να πληρωσουν γι αυτο και το ψαχνουν εδω η σε αλλα φορουμ ...Ε αυτους τους ανθρωπους δεν μπορω να μην τους σεβαστω και να μιλησω μαζι τους ..Αυτο γινεται ΕΔΩ βασικα...
Λογια ανθρωπινα και κατανοητα!Μπραβο σου Λενακι!Καλημερα ....για σεξ πληρωνομαι .....Call girl ειμαι
Εχει αντικρισμα και μεσα μου !!! ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μιλαω με ανθρωπους ΓΟΥΣΤΑΡΩ να με κανουν να νοιωθω οτι προσθεσα εστω και ενα λεπτο ευχαριστο στην ημερα τους ...Ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι εκει εξω υπαρχει πολυ μοναξια .... και ξερω οτι πισω απο τον χαβαλε που κανετε εδω και εγω μαζι ..υπαρχει αναγκη για ανθρωπινη επικοινωνια .....Να ξερατε μονο... ποσοι απο τους << πελατες μου>> λιγοτερο τους ενδιαφερει να πηδηξουν σε ενα ραντεβου , παρα να μιλησουν , να τους χαιδεψουν , να τους πουν μια καλη κουβεντα .... Μερικοι ομως δεν εχουν να πληρωσουν γι αυτο και το ψαχνουν εδω η σε αλλα φορουμ ...Ε αυτους τους ανθρωπους δεν μπορω να μην τους σεβαστω και να μιλησω μαζι τους ..Αυτο γινεται ΕΔΩ βασικα...
βασικα για να ειναι ωριμη μια προταση γαμου πρεπει να πηδηξουμε -καλημερα-καμμια εκατοστη κολ γκερλ και μετα να καταληξουμε ποια θα παντρευτουμε.Καλημερα ....για σεξ πληρωνομαι .....Call girl ειμαι
Η προθεση για επικοινωνια σωστη. Και σεβαστη.
Ο χωρος λιγο παραξενος και άβολος. Σε ενα δημοσιο chat θα ηταν πιο ευκολο πιστευω.
Επισης γιαβρι μου ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ !!Αυτή είναι απόλυτα σωστή κατανόηση του όλου "παιχνιδιού"που γίνεται εδώ Έλενα!Ξαφνιάζομαι ευχάριστα για την σκέψη και γνώμη σου για αυτόν τον τύπο ερωτικών γνωριμιών και επαφών σε αυτό το σύστημα...Άν όλοι οι φίλοι και όλα τα κορίτσια απολάμβαναν δίχως προκαταλήψεις και ενδυασμούς αυτόν τον τύπο επικοινωνίας με την πλάκα όταν χρειάζεται,με την σοβαρότητα που απαιτείται,τότε πιστεύω ότι όλοι θα αισθάνονταν καλύτερα!Εξάλλου ανέξοδο είσαι και το μόνο κόστος είναι ο χρόνος που είμαστε συνδεδεμένοι εδώ άλλοι γράφοντας,σχολιάζοντας ή απλώς διαβάζοντας!Και πάλι συγχαρητήρια και συνέχισε να μας προσφέρεις ότι καλύτερο έχεις σε αυτό το επίπεδο!Καλή σου μέρα και καλή Κυριακή Έλενα...