Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Μ αρεσει η Vanessa Mae !!
Μ αρεσει η Vanessa Mae !!
Απλα ασχολουμαι γιαβρι μου :-* :-* ....Δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τα <<κλισε>>...Μπράβο πάντως στην Ελενα, με έξυπνο τρόπο κρατάει το θρεντ της πάνω - πάνω. Εξυπνη γυναίκα
Απλα ασχολουμαι γιαβρι μου :-* :-* ....Δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τα <<κλισε>>...
Φωτογραφια > καυλα > τηλ > πηδημα > χαιρεται ..... >
Κορμάρα ατελείωτηΚαλημερα ....ξυπνησατε ??
Αντε καλες βουτιες Κυριακατικα.... ...ελπιζω οχι μονο εδω
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-* :-*Κορμάρα ατελείωτη
εχω φιλους απο κει ..δεν εχω παει για να εχω αποψη ...ισως παω αγιο δομινικο εχω φιλους εκει ....Μ αρεσει το λατιν ταπεραμεντο ..αν και φωνακλαδες και τσαντιλες ειναι συμπαθεστατοιΣου αρέσει η Λατινική Αμερική;
Η αλήθεια είναι ότι έχουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής είναι πιο ξένοιαστη...εχω φιλους απο κει ..δεν εχω παει για να εχω αποψη ...ισως παω αγιο δομινικο εχω φιλους εκει ....Μ αρεσει το λατιν ταπεραμεντο ..αν και φωνακλαδες και τσαντιλες ειναι συμπαθεστατοι
Zουν ρεφενε και με πολυ λιγοτερα !!!Η αλήθεια είναι ότι έχουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής είναι πιο ξένοιαστη...
Άσε τους αγίους στην άκρη, γιατί αν ο υπάρχει ο Άγιος Σώστης τότε θα με σώσει και 65 χιλιάρικα μπαίνουν στο λογαριασμό.......ισως παω αγιο δομινικο εχω φιλους εκει ....
Ωχ πάλι ανέβασες φωτογραφία, άσε δεν την κοιτάζω γιατί το πολύ το τάκα - τάκα στέλνει το τζογαδόρο στον κουβά κι έχει άφθονα ματς και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, οπότε πρέπει να είμεθα συγκεντρωμένοι!SIESTA
Καλα παιδακι μου εισαι ολα τα λεφτα απο ΜΟΝΟ ΣΟΥ ...... ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑΑΑΑΆσε τους αγίους στην άκρη, γιατί αν ο υπάρχει ο Άγιος Σώστης τότε θα με σώσει και 65 χιλιάρικα μπαίνουν στο λογαριασμό.......
Αυτά που έγραψα => ότι θα ρίχνω δυναμίτες το εννοώ: μια 7αδα τελικών σκορ (τώρα δε θέλω να ζαλίζω το μυαλουδάκι σου με τέτοια) και ζητώ να κάτσουν τα 5 τουλάχιστον για να πάρω κάποιο χρήμα. Αν είμαι τόσο μα τόσο ΤΥΧΕΡΟΣ και πετύχω τα 7 τότε την κάναμε λαχείο....
Ένα δίφραγκο (σε λίγο πατάω submit για το δελτίο) σπατάλησα από τα μεσημεριανά κερδισμένα και μη σώσει να κάτσει. Επίτηδες όμως, για να μη μου ματιάσουν το δελτίο οι κατσικοπόδαροι, έσβησα τις ομάδες κι άφησα μονάχα τις αποδόσεις
Ελένα, σε γενικές γραμμές σε κόβω ειλικρινή κοπέλα (διάβασα κάποια απο τα τελευταία σχόλιά σου) και με εμπειρία 20+ χρόνων στο Ίντερνετ έχω μάθει να ξεχωρίζω ανθρώπους από το πληκτρολόγιο.
Ωχ πάλι ανέβασες φωτογραφία, άσε δεν την κοιτάζω γιατί το πολύ το τάκα - τάκα στέλνει το τζογαδόρο στον κουβά κι έχει άφθονα ματς και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, οπότε πρέπει να είμεθα συγκεντρωμένοι!
καλησπερα να βαλω καφε ?Καλήσπέρα στην ομήγυρη