anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
Αρχίσανε τα μακάβρια....
Θα το μάθεις εκείνη την ώρα, είναι από τις 10 μέχρι να μας πετάξει έξω η ασφάλειαΤι βιβλιο γιαβρι μου ?
.............Θα το μάθεις εκείνη την ώρα, είναι από τις 10 μέχρι να μας πετάξει έξω η ασφάλεια
te author=sohoviz notid=67212 link=topic=261502.msg7674624#msg7674624 date=1499550681]διάβασα εγώ γιαβρι μ αλλά ξέρεις ότι με της κριτικές κ γράφει ο κάθε ένας δεν είναι πάντα υποκειμενικές γιατί αλλά γούστα έχω εγώ αλλά ο άλλος οκ γιαβρι μ έχω φάει κάτι φόλες εγώ από κριτικές άστα σε λέω μωρό.
Η δεύτερη φώτο της σελίδας 58 φταίει Ελενάκι, μοιραία, με ενέπνευσε.............
Ειδοποια με ομως πριν <<φυγεις για πανω >> ....Εγω την θέλω σαν κάτι τύπους σχιζοματιδες απο Ανατολή πλευρά (δεν θυμάμαι εθνικότητα,θρησκεία κτλ) οπου οταν πέθαιναν καλούσαν οι συγγενείς στριπτιζέζ στο νεκροταφείο και έκαναν τρύπα στο φέρετρο για να βλέπει λέει ο νεκρός και να χαίρεται.
Παράλληλα επικρατούσε παρτάκι την ώρα που τον έχωναν!!! :S
Έλενα αμα παθαίνω πρώτος θα έρθεις στην κηδεία μου να συρεις τον χορό;;!!!!
θα σε παρει τηλεφωνο....Ειδοποια με ομως πριν <<φυγεις για πανω >> ....
Ααααα .η λαμπετη ...ετσι με ειπαν .χαχαΗ δεύτερη φώτο της σελίδας 58 φταίει Ελενάκι, μοιραία, με ενέπνευσε
να σε κρατα το χερι;Κοίτα...Αν φύγω απο καρδιά,εγκεφαλικό,εμφαγμα δεν μπορώ να κάνω πολλά.
Θα φύγω χωρίς πάρτυ μάλλον.. :-(
Αλλα αν νοσηλευτώ στο νοσοκομείο πρώτα και κοντεύω να τα τινάξω θα ειμαι σε συνεχή επικοινωνία με το γραφείο σας!!!!
Και θα κλείσω και 2ωρο ραντεβού έτσι για να το κάψουμε!!!!
Φίλε μου για μένα ο θάνατος έχει δύο μορφές...
Τυπε ψάξε το στο YouTube να πάθεις πλάκα!!!!
Το ειχα δει σε ντοκιμαντέρ για τις κηδείες!!!!
Φίλε μου μήπως βιάζεσαι;...Μακάρι να χαιρετούσαμε όλοι έτσι τούτο τον μάταιο κόσμο....
Καλο ξημερωμα ....Αυριο θα κανουμε περισσοτερα..Καλά φαγαμε σημερα...καλα τραγουδησαμε ας κοιμηθουμε.Καλο ξημερωμα
Να κλεισεις γιαβρι μου ...Θα φερω κ σουβλακια κ μπυρεςΚοίτα...Αν φύγω απο καρδιά,εγκεφαλικό,εμφαγμα δεν μπορώ να κάνω πολλά.
Θα φύγω χωρίς πάρτυ μάλλον.. :-(
Αλλα αν νοσηλευτώ στο νοσοκομείο πρώτα και κοντεύω να τα τινάξω θα ειμαι σε συνεχή επικοινωνία με το γραφείο σας!!!!
Και θα κλείσω και 2ωρο ραντεβού έτσι για να το κάψουμε!!!!
Φίλε μου για μένα ο θάνατος έχει δύο μορφές...
η πρώτη πάνω στο γ***** ...
η δεύτερη ακαριαία στον ύπνο...
ποιος ειναι ο λιλας βρε παιδια ?η αμηχανη στιγμη που μπαινω στο προφιλ της Ελενας για να δω ποια ειναι...και σε φωτο της εχει σχολιασει η μεγαλυτερη μορφη του φορουμ...ο λιλας