sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
οκ 3 μήνη κ δώσαμε τα χέρια ραντεβού πότε εε γιαβρι μΚΑΝΤΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ( ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ )..... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ
οκ 3 μήνη κ δώσαμε τα χέρια ραντεβού πότε εε γιαβρι μΚΑΝΤΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ( ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ )..... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ
Σςςςςςςςςςςςςς ....μας ακουνε !!Μόνο την "Καλημέρα " και την "Καληνύχτα" που σου λένε να τους χρεώνεις θα χεστείς στο τάληρο!
Αν βάλεις κιόλας και καμμιά καμερούλα να μοστράρεις και τα σχετικά θα δει ο τυφλός το φως του και ο μουγκός τη μιλιά του!!!
Εχω να παρω ενα εξοχικο στην μυκονο γιαβρι μου και μου λειπουν απο 500000 τα 499999 ..πρεπει να δουλεψωωωωω .χαχαχαΜη γαμιεσαι τωρα ρε φιλεναδα....
Το σπρώχνει γ****** το δωμάτιο μπας και μεγαλώσει ;)Μη γαμιεσαι τωρα ρε φιλεναδα....
το επιχειρησαν το καμ σοου γνωστες πορν σταρ αλλα πηγαν απατεςΣςςςςςςςςςςςςς ....μας ακουνε !!
Αντε τι να σε κανω ...Φαινεσαι καλο παιδι κι απο σπιτι ..... ΟΚ !!οκ 3 μήνη κ δώσαμε τα χέρια ραντεβού πότε εε γιαβρι μ
Παίκτη είναι θέμα μάρκετινγκ αν το παει σωστά θα πετύχει...το επιχειρησαν το καμ σοου γνωστες πορν σταρ αλλα πηγαν απατες
Εχω να παρω ενα εξοχικο στην μυκονο γιαβρι μου και μου λειπουν απο 500000 τα 499999 ..πρεπει να δουλεψωωωωω .χαχαχα
Ειναι θεμα iq το να παει καλα ...ας τ αφησουμε προς το παρον....θα δειξει...ετσι κι αλλοιως δεν εχω σκοπο να κανω κατι που συνηθιζεται ....ΔΕΝ εχει ξαναγινει στην Ελλαδα .... ;) ;)το επιχειρησαν το καμ σοου γνωστες πορν σταρ αλλα πηγαν απατες
ΛΕς ???Γαμα το τοτε και παρε μια στα Μυκονιατικα!! (Καλλικρατεια)
Αναφερε μου μια PLEASE....το επιχειρησαν το καμ σοου γνωστες πορν σταρ αλλα πηγαν απατες
οπως ????Υπάρχουν και άλλοι με μπλοκ!!!!
οκ πληροφορίες με πμ φαντάζομαι εεΑντε τι να σε κανω ...Φαινεσαι καλο παιδι κι απο σπιτι ..... ΟΚ !!
Eξηγησε μου λιγο γιατι σε χανω