Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-* :-*κουκλαρα
:-* :-*κουκλαρα
ΕπισηςΕυχαριστώ καλή μου! Να έχεις όμορφο ξημέρωμα!
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μου την ανέβασες την πίεση βραδυάτικα, αφού είπαμε ότι γαμ**νται (άσε τις φωτογραφίες και τον κώδικα - δε θέλω να σε ζαλίζω) πολλά από αυτά που δεν ποντάρα ήρθαν με μεγάλο ποσοστό......ΑΧ τι θα κανω εγω με σενα ....ΤΙ Ε ? Κανονισε να εισαι ο χιλιοστος στο νημα.. γιατι αλλοιως δε νσε βλεπω καλα
Kαλημερα σε ολη την παρεα ΜΑΣ :coolcondom: :coolcondom: :-* :-*
καλημερα ομορφη
Καλημέρα σας
Χαλαρωσε ...ΕNJOY THE LIFEΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μου την ανέβασες την πίεση βραδυάτικα, αφού είπαμε ότι γαμ**νται (άσε τις φωτογραφίες και τον κώδικα - δε θέλω να σε ζαλίζω) πολλά από αυτά που δεν ποντάρα ήρθαν με μεγάλο ποσοστό......
Χθες τα ξημερώματα θα πέρναγε μια πεντάδα αλλά εγώ ροχάλιζα. Τι να κάνω να ξενυχτάω;
Τώρα που έχω τα νεύρα και δε με πιάνει ο ύπνος δεν έχει τίποτα. Κατέβασα τις αποδόσεις 30 Αγγλικών αγώνων των 21:45......
Παίζουν και την ίδια ώρα, τι στο διάολο δε θα βγει έστω μια 7αδα από όλα αυτά.....
Που δεν είναι και σίγουρο.....
Και θα ξαναδοκιμάσω......
Καλημερουδιακαλημερα αφεντικο 12 έχει ο μήνας πότε θα με πληρώσεις ;)
Καλημερα γλυκουλι :-* :-*Καλή σας μέρα Κυρία ωραία Ελένη!
ΚαλημερουδιαΚαλημέρα....
....
Και τα ενσημα να είναι σωστα....καλημερα αφεντικο 12 έχει ο μήνας πότε θα με πληρώσεις ;)
αφεντικό πάω να αγοράσω τετράδιο να γράφω τα βερεσεδια ...γιατί τώρα θα αλλάξεις και σπίτι οπότε καλό πασχαΚαλημερουδια
Ειχαμε εξοδα αυτο το μηνα με τις μετακινησεις ...Μια το χαλι , μια τα λουλουδια , μια η λιμουζινα ...μειναμε λιγο πισω ... :- :-
Κανε υπομονη λιγο παιδι μου
Ναι αυτο ολοι το πληρωνουμεΚαι τα ενσημα να είναι σωστα....