alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
όπα θα πάμε τουρνέ να ετοιμάσω εξωτερικά συνεργεία και έτσι ;)Οταν ανηφορησω κατα Καρπενησι... Τον αλλο μηνα ;)
όπα θα πάμε τουρνέ να ετοιμάσω εξωτερικά συνεργεία και έτσι ;)Οταν ανηφορησω κατα Καρπενησι... Τον αλλο μηνα ;)
That's Greece!!!Και απο οτι διαβασα στα ημερομηνια ...ολος ο σεπτεμβρης και οκτωβρης ετσι θα παει
Όλοι στον αγώνα αδέλφια ενωμένοιΘα γίνει διαδήλωση κ.χατζή...
....
φίλε μου καλέ καλήμερα προς ενημέρωση στην πατρα λουκουμοσκονη βγάζουνκαλημερα στη παρεουλα σε ολους γενικα φιλους γνωστους επισκεπτες και φυσικα στο κορίτσι μας την υπεροχη ελενα σημερα ι καφες ελευθερος στο καφενειο μας μαζί με λουκουμι πατρων απο καΠΟΥΤΣΙνο μέχρι ιρλανδεζικο για τους μιστες μας
Κοβετε το γιαβρι ?? ...Οπως και το σεξ ;)Ευτυχώς δεν εκοψες το γιαβρι και να μας λες κουαξ κουαξ....
μπα την φυσανε απο οτι ξερω δεν το ξερεις αυτο που λενε τι γλυκο τι γλυκο οταν ειναι ΠΑΤΡΙΝΟ αντρα μου κανονησε το νεο τρομπονι να βγει αμεσα με την 1000 σελιδα του κοριτσιου μας και φυσικα να ενημερωνει και για την συνευρεση που επικυταιφίλε μου καλέ καλήμερα προς ενημέρωση στην πατρα λουκουμοσκονη βγάζουν
Χωρις μακαρονια ....με ζουμακι μονο και κανα καλο κρασι ...... Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςε και εσύ φάε μια γίδα βραστή με μακαρόνια
Καλως το γιαβρι μου ..... :-* Σε πλακωσε το στρωμα βρε ?καλημερα στη παρεουλα σε ολους γενικα φιλους γνωστους επισκεπτες και φυσικα στο κορίτσι μας την υπεροχη ελενα σημερα ι καφες ελευθερος στο καφενειο μας μαζί με λουκουμι πατρων απο καΠΟΥΤΣΙνο μέχρι ιρλανδεζικο για τους μιστες μας
Κοβετε το γιαβρι ?? ...Οπως και το σεξ ;)
το σεχ μπορει για διαφορους λογους το γιαβρί ποτε οπως και η ελενα ποτε και η παρεα μας ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
επιτάφιο μ έκανες με τόσα λουλούδια....το σεχ μπορει για διαφορους λογους το γιαβρί ποτε οπως και η ελενα ποτε και η παρεα μας ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αννον αργει το πασχα φιλεεπιτάφιο μ έκανες με τόσα λουλούδια....
αννον αργει το πασχα φιλε
μήπως καλώς έπραξε τόσο χρόνων που είσαι.....επιτάφιο μ έκανες με τόσα λουλούδια....
γκοτζίλας θέλεις να πεις...μήπως καλώς έπραξε τόσο χρόνων που είσαι.....
Όλοι στον αγώνα αδέλφια ενωμένοι
Όλοι στον αγώνα αδέλφια ενωμένοι
Θα γίνει διαδήλωση κ.χατζή...
....