Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Σ αρεσει καυλα μου ?? ;) ;)απιστευτη κωλαρα....
Σ αρεσει καυλα μου ?? ;) ;)απιστευτη κωλαρα....
Ειδα την φωτο σου στην παραλια! Κανεις γυμνισμο;
ετοιμάσου γαι την διαδήλωση...Η Μπουμπουλινα εδωσε και την τεραστια περιουσια της και τη ζωη της για τον αγωνα. Ασε που την φαγανε και αδικα. Την περιουσια την κληρονομησε από τους δυο της συζυγους (αφου πεθαναν και οι δυο). Αυτά να τα βλεπουν οι σημερινες.
Επανωμη θεσσαλονικη ....Ναι κανω γυμνισμο ....Κατω απο τον ηλιο μ αρεσει να αισθανομαι ελευθερη ;) ;)
Σε ποια παραλια πας; Πες μας μπας και σε καμαρωσουμε απο κοντα;
Δεν μ αρεσει να καταδικαζω αβλεπει ....Αλλα δε νομιζω σημερα να κυκλοφορουν εκει εξω γυναικες τετοιου αναστηματος ....Ισως σε περιπτωση πολεμου (που απευχομαι) να παρουσιαστουν (αυτο το ευχομαι)Η Μπουμπουλινα εδωσε και την τεραστια περιουσια της και τη ζωη της για τον αγωνα. Ασε που την φαγανε και αδικα. Την περιουσια την κληρονομησε από τους δυο της συζυγους (αφου πεθαναν και οι δυο). Αυτά να τα βλεπουν οι σημερινες.
Εν αντιθεσει με τα κοριτσια του χωρου που συχναζουν σε celebrity beach bars εγω προτιμω τις απομονωμενες παραλιες ...Δεν μ αρεσει η βαβουρα.. ουτε ψαχνομαι για δημοσιοτητα ιδιαιτερα . Προτιμω την ησυχια μου ;) ;)ο τζαμπας ζει!!!!
Ετσι σε θελωελενα επιασα και το αλλο ματσακι στον στοιχημαν μπηκε ενα γκολ
Αγαπημενο οσο δεν παει ...Αλλα μην σε παιρνει απο κατω... θα σε μαλωσω :-
Αγαπημενο οσο δεν παει ...Αλλα μην σε παιρνει απο κατω... θα σε μαλωσω :-