ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Αγορινες αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα .... Παω να κανω νανακια κουτσουνια μου ....
Φιλακια παντου παντου παντου :-* :-* :-*
Σας ευχαριστω ολους φιλους και εχθρος... που μαζι φτασαμε το νημα εκει που το φτασαμε ;)
Αγορινες αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα .... Παω να κανω νανακια κουτσουνια μου ....
Σας ευχαριστω ολους φιλους και εχθρος... που μαζι φτασαμε το νημα εκει που το φτασαμε ;)
Αυτο μπαινει στην playlist μου διπλα στο svalutation του celentano
καληνυχτα ομορφεκαληνύχτα ομορφη.
Αυτο μπαινει στην playlist μου διπλα στο svalutation του celentano
μεγιστος μυστης εισαι popov
Σε εχω προσεξει ενα βραδυ που ποσταρες αργα κατα τις 5 τραγουδια σε ενα νημα μονο με τραγουδια ... και μου κινησες το ενδιαφερον απο τις επιλογες σου γιαβρι μου ...Είναι πολύ cool o Celentano! Kάποιο βράδυ θα μπώ να κάνουμε πρόγραμμα, θα σου ρίχνω πάσες και εσύ θα συμπληρώνεις... ;)
Είσαι πρώτη και πολύ σε πάω! Τα σέβη μου
;) ;) ;) Πειραχτηριδεν ξερω για εσας, αλλα οταν κανει ειδικη αναφορα στο προσωπο μου, κολακευομαι ταμαλα
Σε εχω προσεξει ενα βραδυ που ποσταρες αργα κατα τις 5 τραγουδια σε ενα νημα μονο με τραγουδια ... και μου κινησες το ενδιαφερον απο τις επιλογες σου γιαβρι μου ...
Θα χαρω ενα βραδυ που θα κατεβουν οι <<ρωσσοι>> και θα ειμαι σπιτι ηρεμη... να το κανουμε αυτο ...Λιγο υπομονη ομως μεχρι τελος του μηνος που θα απω στο καινουργιο μου σπιτι με καλο ιντερνετ ..Γιατι αυτο εδω σερνεται και δεν κανει για τετοια κολπα
Εν αναμονη λοιπον ;) ;)
KAI ENA TELEYTAIO
Aπο celentano ...αφιερωμενο στον popov
κουκλαραΑγορινες αυριο εχει πολυ πρωινο ξυπνημα .... Παω να κανω νανακια κουτσουνια μου ....
Σας ευχαριστω ολους φιλους και εχθρους... που μαζι φτασαμε το νημα εκει που το φτασαμε ;)