anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 4.636
Όχι δεν κανονίσαμε...παράπονα; είχαμε κανονίσει και μαζι να βρεθούμε;;;
Εγώ μόνο με κορίτσια κάνω παρέα....
Τα παράπονα προς την κ.χατζη είναι....
Όχι δεν κανονίσαμε...παράπονα; είχαμε κανονίσει και μαζι να βρεθούμε;;;
Xαιρομαι που περασες καλα γιαβρι μου ...Παντα τετοια να ακουωΑς πούμε ότι είχα κατι δουλίτσες το ΠΣΚ. Ταξιδάκι αστραπή με πολύ ενδιαφέρουσα παρέα που προέκυψε τελευταία στιγμή. ;)
Στην διαθεση σου γιαβρι μου ... Εισαι απο τους καλους παρτεναιρ :-* ...Θα χαρω να τα ξαναπουμεΆσε τι να σου λέω, εδω δεν καταφερα να συναντήσω έγκριτο μέλος του σαι που έτυχε να ειναι Αθηνα! Το χειρότερο ομως ειναι ότι γύρισα οι καυλωμενος απο ότι έφυγα. Κ. Χατζή ίσως χρειαστώ ξανά την ψυχοθεραπευτικές σας υπηρεσίες!
οχι βρε .. :-* με εχεις παρει απο φοβο αδικα μου φαινεται :-Λοιπόν θ αρχίσω τα παράπονα και θα λέει η κ.χατζη ότι είμαι γκρινιάρης....
παράπονα; είχαμε κανονίσει και μαζι να βρεθούμε;;;
τέτοια λέγε και βλέπω τον ενφια να μένει όπως ήρθε...Στην διαθεση σου γιαβρι μου ... Εισαι απο τους καλους παρτεναιρ :-* ...Θα χαρω να τα ξαναπουμε
Κατι ελαφρυ ;).....γιαβρι μου .... μην σου πειραξει το στομαχακιΌχι δεν κανονίσαμε...
έτσι είσαι ρε... Μονο με κορίτσια;;; θα παρακαλας να χαρείς τη συντροφιά μου κάποτε και θα σου κάνω το δύσκολοΌχι δεν κανονίσαμε...
αχ σημερα διαβαζα το καθεκαστα με τον ενφια ....μαυρη μας μερα ... :'(τέτοια λέγε και βλέπω τον ενφια να μένει όπως ήρθε...
μέχρι και δικό του νημα στο σαι εχει ο άτιμος ο ενφιααχ σημερα διαβαζα το καθεκαστα με τον ενφια ....μαυρη μας μερα ... :'(
ΕΧΕΙ ??? ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ?μέχρι και δικό του νημα στο σαι εχει ο άτιμος ο ενφια
Κωστα μου σε ευχαριστω πολυ :-* :-*κυρια μου ειστε πανεμορφη !!!!!!
Μαύρη μέρα για τον Τσίπρα ...αχ σημερα διαβαζα το καθεκαστα με τον ενφια ....μαυρη μας μερα ... :'(
Για να δεις πόσο δίκαιος είμαι...έτσι είσαι ρε... Μονο με κορίτσια;;; θα παρακαλας να χαρείς τη συντροφιά μου κάποτε και θα σου κάνω το δύσκολο
τραυματιστηκε με το ψαροντουφεκο διαβασα ....Μαύρημέρα για τον Τσίπρα ...
Εξαιρετικη συγχαρητηριατραυματιστηκε με το ψαροντουφεκο διαβασα ....
Ναι καλα ..I am back!
Υπάρχει με υλικό και το έχασα;;;Για να δεις πόσο δίκαιος είμαι...
Κωλο Χατζή είδες σήμερα...?