anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 4.636
δεν είσαι η μονή....Ξερετε κατι ρε παιδια ?? Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο φετος ειναι οτι διακοπες...... ΓΙΟΚ
δεν είσαι η μονή....Ξερετε κατι ρε παιδια ?? Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο φετος ειναι οτι διακοπες...... ΓΙΟΚ
σταυρόλεξο να είναι...Καθίστε να γυρίσω
Γιατι παλι εκτος ειμαι
Και εχω να θέσω δυσκολες ερωτησεις στην κυρια Χατζη.
Τα σέβη μου
Καλημερα γιαβρι μου ...Καθίστε να γυρίσω
Γιατι παλι εκτος ειμαι
Και εχω να θέσω δυσκολες ερωτησεις στην κυρια Χατζη.
Τα σέβη μου
Και πολυ καλα εκανε ... χωρις εξετασεις χωρις τιποτα ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....
ΥΓ ..Και εμενα μου το εχουν ζητησει εκατονταδες φορες με το αντιστοιχο τιμημα καλυτερα λιγοτερα και ζωντανη .... ;)
η σκίζουν το προφυλακτικό να χύσουν μέσα....Εχει και πιο μαλακες που κατά τη διαρκεια του σεξ και ενω εσυ εισαι σε σταση που δεν πολυβλεπεις ή εισαι μεσα στην καυλα,το βγαζουν.
Μου εχει τυχει ενας τετοιος μαλακας αλλα τον πηρα χαμπαρι και εφυγε με τις κλωτσιες ....συν οτι ετρεχα για εξετασεις μετα .....Εχει και πιο μαλακες που κατά τη διαρκεια του σεξ και ενω εσυ εισαι σε σταση που δεν πολυβλεπεις ή εισαι μεσα στην καυλα,το βγαζουν.
Εγω τα βαζω παντα .....!! και οσο μπορω κοιταω μετα οταν βγαινουν ...με κινδυνο καποιες στιγμες να γινω ενοχλητικα περιεργη ...η σκίζουν το προφυλακτικό να χύσουν μέσα....
πολύ καλά κάνεις και έτσι πρέπει.....Εγω τα βαζω παντα .....!! και οσο μπορω κοιταω μετα οταν βγαινουν ...με κινδυνο καποιες στιγμες να γινω ενοχλητικα περιεργη ...
Αλλα δεν γινεται αλλοιως ...
Μου εχει τυχει ενας τετοιος μαλακας αλλα τον πηρα χαμπαρι και εφυγε με τις κλωτσιες ....συν οτι ετρεχα για εξετασεις μετα .....
Ενας προχτες μιας και το ανεφερες ....Οταν στην κυριολεξια ενας πελατης μου εβαλε με το ζορι το κεφαλι στο τραπεζι να ρουφηξω κοκα ....το πιο κουλο σε ραντεβου που σ ετυχε ποτε ποιο ηταν?
Μόνο ενας;
Στο εξωτερικο υπαρχει ταση προς αυτη τη μαλακια και υπαρχει κιολας η αντιστοιχη λεξη
www.iatropedia.gr/sex/stealthing-epikindyni-nea-moda-sto-sex-ti-kanoun-oi-antres-sta-kryfa-vid/79602/]http://www.iatropedia.gr/sex/stealthing-epikindyni-nea-moda-sto-sex-ti-kanoun-oi-antres-sta-kryfa-vid/79602/[/url]
Για ευνόητους λόγους δεν θα πάρω θέση σ αυτό το σχολιο γιαβρί μου.ελενα αν θυμασαι υπηρχε κ θρεντ με κριτικες που θα ανεβαζαν οι κοπελες οχι βεβαια αντιστοιχες με αυτο που ανεβαζουμε εμεις αλλα για τη δικη σας προστασια ωστε να αποφευγεται καποιους ηλιθιους... αλλα δεν αρεσε στ αφεντικο
Καλαααααα... Θα γελάσει η θα κλάψει... ο καθε πικραμενοςσκέψου να βγάλουν οι κοπέλες τα άπλυτα μας στην φόρα....
σκέψου να βγάλουν οι κοπέλες τα άπλυτα μας στην φόρα....