Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
παλιοκοριτσο μοντελεδηλαδή...?
τι μοντέλο ...?
παλιοκοριτσο μοντελεδηλαδή...?
τι μοντέλο ...?
καλά.....παλιοκοριτσο μοντελε
ρε ελενα τι μας κολαζεις τετοια ωρα ρε γαμωτο παλι τουαλετα παλι για μπανιο μετα την πραξη παλιοκοριτσο ε παλιοκοριτσο θα διαμαρτηρηθω στο ΕΣΡ για ασελγεια του αντρικου πληθυσμου
το τατουαζ το ειδες ολα τα λευταΚωλάρααααα!!!!!!!!!!!
κατάφερες βγήκες απο το πατάρι...το τατουαζ το ειδες ολα τα λευτα
ναι ρε εδω καταφερα να ξεφυγω απο την ελενα χαχχαχχαα αλλα το τατουαζ το ειδα ειναι τριανταφυλλο σιγουρακατάφερες βγήκες απο το πατάρι...
Οχι καλε ....μ αρεσουν και τα κρεατουλια !!!Ειστε vegeterian κυρια Ελενα μας?
https://[URL unfurl="true"]www.press-news.gr/wp-content/uploads/2015/01/KAFETISXARAS.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :dancing: :dancing:
θα ηταν καλές ιερειες μου φαινεται γι αυτο θα εκαναν πολλες μετανοιες στους θεούς :coolcondom:ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙς <<ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕς ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗς >> ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΠΑΛΙΕς ΕΠΟΧΕς ΣΤΟ ΦΒ .... ;) ;)
ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΕΥΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑς ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ;) ;)
ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙς <<ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ>> ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗς ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ... ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΠΑΛΙΕς ΕΠΟΧΕς ΣΤΟ ΦΒ .... ;) ;)
ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΕΥΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑς ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ;) ;)
ΔΗΛΑΔΙς ?έχουν 3 κοινα αυτες οι 2!
Το έχουμε πει τόσες φορές άντε να το πούμε άλλη μία .....
Μυρτιλε δεν τις ειρωνευτηκα ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ...θα ηταν καλές ιερειες μου φαινεται γι αυτο θα εκαναν πολλες μετανοιες στους θεούς :coolcondom:
α. είναι καλες ιερειες οπως ειπωθηκε ηδη....ΔΗΛΑΔΙς ?
Που κολαει αυτο στην προκειμενη περιπτωση ?? περι του ολιγου ?Το έχουμε πει τόσες φορές άντε να το πούμε άλλη μία .....
λίγο μ****** και λίγο έγκυος Δεν υπάρχει....
τι δεν κατάλαβες...?Που κολαει αυτο στην προκειμενη περιπτωση ?? περι του ολιγου ?