Επισκέπτης
Ελενα ολα στον εγκεφαλο ειναι και ανεχομαστε πραγματα.Εδω μπαινουν και αλλα στο παιχνδι ...Ας μην το αναπτυξουμε εδω ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ..
Χωρις να διαφωνω μαζι σου Λουκα ...
Ελενα ολα στον εγκεφαλο ειναι και ανεχομαστε πραγματα.Εδω μπαινουν και αλλα στο παιχνδι ...Ας μην το αναπτυξουμε εδω ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ..
Χωρις να διαφωνω μαζι σου Λουκα ...
μπραβο ...να εχουμε και τα πρακτικα ....αμ πως ??Κραταω σημειωσεις.....
αν θελεται την αποωη μου πρεπει και οι 2 να γαμησουν ο καθενας ξεχωρηστα τον εγκεφαλο του αλλου αν ο ενας επιβληθει στον αλλον τοτε γινεται αυτο που λες φιλε μου Ισως η καθηγητρια μας και φυσικα οικοδεσποινα του νηματος να μας κατατοπισει καλυτεραΚανεις λαθος.δεν εχουν το πανω χερι.Αν της γαμησεις τον εγκεφαλο τη κανεις οτι θελεις.Ποσες τρωνε ξυλο και καθονται εχεις αναρωτηθει;
Δε το βρισκω καθολου σωστο αλλα συμβαινει.
αδικια τοτε
οποτε μονο ενας δρομος υπαρχει
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*που να τη δεις live στημένη στα 4...
Δε ξερω αν ειναι αδικια η οχι.Παντως αν η γυναικα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ θα προσπαθησει να σου γαμησει και αυτη το μυαλο και τοτε θα ζησεις το απολυτοαδικια τοτε
οποτε μονο ενας δρομος υπαρχει
λε καταστροφΔε ξερω αν ειναι αδικια η οχι.Παντως αν η γυναικα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ θα προσπαθησει να σου γαμησει και αυτη το μυαλο και τοτε θα ζησεις το απολυτο
λαιβ οταν βρεθεις σαλονικα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δε χρειαζεται.Απλα τα πραγματα.Παιζεις με το μυαλο της γυναικας και εσυ σα κυριαρχος τη κατευθυνεις εκει που θελεις
οτι καλυτερο εχει ειπωθειΆσχημο να παίζεις με το μυαλο..παιξε με τη κλειτορίδα σωστα... απλα..
Τυπε το να γαμησεις τον εγκεφαλο της γυναικας δεν ειναι ιδιο με το να επιβληθεις στη γυναικα.Στη πρωτη περιπτωση το κανει γιατι γουσταρει καυλωνει και στη δευτερη περιπτωση το κανει γιατι απλα αρεσει σε εσενα και μονο εσενα.αν θελεται την αποωη μου πρεπει και οι 2 να γαμησουν ο καθενας ξεχωρηστα τον εγκεφαλο του αλλου αν ο ενας επιβληθει στον αλλον τοτε γινεται αυτο που λες φιλε μου Ισως η καθηγητρια μας και φυσικα οικοδεσποινα του νηματος να μας κατατοπισει καλυτερα
Και με αυτη παιζω ευααρα.Παιζω μπαλα παντουΆσχημο να παίζεις με το μυαλο..παιξε με τη κλειτορίδα σωστα... απλα..
Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες τυπελε καταστροφ
ξερω ξερω
Αυτο το εχω πει κ εγω εχοντας την όποια πειρα... οτι το μεγεθος του πεους δε παιζει ρολο..μπορει καποιος να εχει μικρο πεος κ θηριώδη τσαμπουκα κ καβλα..η τεχνικη ειναι αυτη που καθοριζει το αποτέλεσμα..κατ εμέ..
τις περισσοτερες φορες ειναι γνωστη η καταλληξη τυπεΔεν ειναι απολυτο αυτο που λες τυπε
Ναι γιατι δε καναμε σωστη επιλογητις περισσοτερες φορες ειναι γνωστη η καταλληξη τυπε
γιατι ετσι ειναι γραμμενο στο dna ....απο αρχαιοτατων χρονων αν ασπαστουμε βεβαια την θεωρια του δαρβινου ....παμε παλι
πρωτα ομως λες πρεπει ο αντρας να πηδηξει τον εγκεφαλο της γυναικας
κ γτ να μην πρεπει πρωτα να πηδηξει η γυναικα τον εγκεφαλο του αντρα ?
απορρεια το χω
διαφωνω καθεταγιατι ετσι ειναι γραμμενο στο dna ....απο αρχαιοτατων χρονων αν ασπαστουμε βεβαια την θεωρια του δαρβινου ....
Καπως ετσι εχει παραμεινει εως τις μερες μας στο ζωικο βασιλειο δες (national geographic , history channel)..και εμεις αποτελουμε τμημα του.....
;) ;)
Εμεις...απο κοντα, απο πολύ κοντα μάλιστα σχεδόν...κολλητά
σο τρουθΝαι γιατι δε καναμε σωστη επιλογη