Επισκέπτης
Δε χρειαζεται.Απλα τα πραγματα.Παιζεις με το μυαλο της γυναικας και εσυ σα κυριαρχος τη κατευθυνεις εκει που θελειςΚραταω σημειωσεις.....
Δε χρειαζεται.Απλα τα πραγματα.Παιζεις με το μυαλο της γυναικας και εσυ σα κυριαρχος τη κατευθυνεις εκει που θελειςΚραταω σημειωσεις.....
μουναρος με ολη τη σημασια της λεξης
Δεν την προλαβαινωέχει εξεταστική τον Σεπτέμβρη...
που να τη δεις live στημένη στα 4...μουναρος με ολη τη σημασια της λεξης
σε ολα δλδ το πανω χερι η γυναικαΌλη η δουλειά είναι το πως θα γαμήσουμε το μυαλό της γυναίκας.Όταν το καταφέρουμε αυτό είτε μεγάλος είτε μικρός είναι τη φέρνουμε σε οργασμό πολύ εύκολα.
Καλησπέρα στη παρέα
και εγώ αργόστροφος....Δεν την προλαβαινω
Αφου ειμαι σκραπας
το σεξυ καφενειο του bou ..... ;) ;) ;)βρε βρε όλα τα καλά παιδιά εδώ μέσα αμ πως
πώς το βλέπεις θα περάσουμε την τάξη εεεέχει εξεταστική τον Σεπτέμβρη...
που να τη δεις live στημένη στα 4...
θα δείξει....πώς το βλέπεις θα περάσουμε την τάξη εεε
σε ολα δλδ το πανω χερι η γυναικα
να την ψυχολογησουμε
να την διαβασουμε να της γαμησουμε πρωτα τον εγκεφαλο
δλδ αν αντιστρεφονταν οι ρολοι ?????
ισοτητα δεν εχουμε ?????
Κανεις λαθος.δεν εχουν το πανω χερι.Αν της γαμησεις τον εγκεφαλο τη κανεις οτι θελεις.Ποσες τρωνε ξυλο και καθονται εχεις αναρωτηθει;σε ολα δλδ το πανω χερι η γυναικα
να την ψυχολογησουμε
να την διαβασουμε να της γαμησουμε πρωτα τον εγκεφαλο
δλδ αν αντιστρεφονταν οι ρολοι ?????
ισοτητα δεν εχουμε ?????
καφενειο ειπαμε... οχι σχολειο βρε....πώς το βλέπεις θα περάσουμε την τάξη εεε
παμε παλιΚανεις λαθος.δεν εχουν το πανω χερι.Αν της γαμησεις τον εγκεφαλο τη κανεις οτι θελεις.Ποσες τρωνε ξυλο και καθονται εχεις αναρωτηθει;
Δε το βρισκω καθολου σωστο αλλα συμβαινει.
Κυρία Ελεν,, παρακαλω να ειστε επιεικης μαζι μου στο τελος της Χρονιας... δεν τα καταφερνω καλακαφενειο ειπαμε... οχι σχολειο βρε....
Τωρα αν θετεις θεμα προβιβασμου ..θα εξαρτηθει απο το μεσο ορο σου στο τελος της χρονιας.....καλο μου παιδι
Μα για να τη πεσεις σε μια γκομενα κατι δε σε τραβαει;παμε παλι
πρωτα ομως λες πρεπει ο αντρας να πηδηξει τον εγκεφαλο της γυναικας
κ γτ να μην πρεπει πρωτα να πηδηξει η γυναικα τον εγκεφαλο του αντρα ?
απορρεια το χω
ναι φιλε ισχυει αλλα το περνω αντιστροφαΜα για να τη πεσεις σε μια γκομενα κατι δε σε τραβαει;
Εδω μπαινουν και αλλα στο παιχνδι ...Ας μην το αναπτυξουμε εδω ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ..Κανεις λαθος.δεν εχουν το πανω χερι.Αν της γαμησεις τον εγκεφαλο τη κανεις οτι θελεις.Ποσες τρωνε ξυλο και καθονται εχεις αναρωτηθει;
Δε το βρισκω καθολου σωστο αλλα συμβαινει.
Αν το παρεις αντιστροφα να ξερεις στη πρωτη στροφη θα σε πεταβειναι φιλε ισχυει αλλα το περνω αντιστροφα
ας την πεσει η γκομενα σε σενα
κ ασ τραβηξει κατι αυτην απο εσενα
αδικια τοτεΑν το παρεις αντιστροφα να ξερεις στη πρωτη στροφη θα σε πεταβει