Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
αρχες σεπτεμβρη γιαβρι μουλαιβ οταν βρεθεις σαλονικα
με μπουγατσα κ πολλα ΛΑ
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
αρχες σεπτεμβρη γιαβρι μουλαιβ οταν βρεθεις σαλονικα
με μπουγατσα κ πολλα ΛΑ
Η αληθεια παντα ποναει.σο τρουθ
αρχες σεπτεμβρη γιαβρι μου![]()
εννοειται πως ΟΧΙ δε συμφωνω .... απλα το ανεφερα γιατι πολλοι την πιστευουν ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ...ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣδιαφωνω καθετα
θεωριες δαρβινου ???????
ζωικα βασιλεια ??????
πες μου οτι πιστευεις οτι ειμαστε εξελιξη απο πιθηκους
συμφωνω με την κυρια και απλα θελω να πω ετσι ειναι η φυση παντα το αρσενικο αγωνιζεται να κατακτησει το θυληκο σε ολα τα ειδη και γι αυτο ειναι ποιο ομορφα και μεγαλωσωμα απλα ο αντα γωνισμος στο ανθρωπινο ειδος ειναι ποιο εντονος και ποιο εγωιστικος λογω του οτι υπαρχει και η επικοινωνια του λεγεινγιατι ετσι ειναι γραμμενο στο dna ....απο αρχαιοτατων χρονων αν ασπαστουμε βεβαια την θεωρια του δαρβινου ....
Καπως ετσι εχει παραμεινει εως τις μερες μας στο ζωικο βασιλειο δες (national geographic , history channel)..και εμεις αποτελουμε τμημα του.....
;) ;)
χα χα Καλό θα διαβάσω καλά όλη την χρόνια κ θα περάσω χα χα πάντως όταν πιάσω το τζόκερ όπως ο άλλος με το στοίχημα θέλω 2 γύρους μόνο την κωλαρα Σ γιατί λεφτά Δεν εχω μια με έχει απλήρωτο κ το αφεντικό άστα δράμα χι χικαφενειο ειπαμε... οχι σχολειο βρε....
Τωρα αν θετεις θεμα προβιβασμου ..θα εξαρτηθει απο το μεσο ορο σου στο τελος της χρονιας.....καλο μου παιδι![]()
![]()
δοκίμασες ψοφίμι θεσσαλονικιό;....ελενα ποιοι γαμανε καλυτερα ρε συ ?
οι αθηναιοι ή τα ψοφιμια στην θεσσαλονικη ? (χαχα ελπιζω να μην το δει ο mallias μονο το ποστ χαχαχα)
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΧΟ ΜΟΥ ....Σε περιμενει!!! με <<ανοιχτες αγκαλες>>.....χα χα Καλό θα διαβάσω καλά όλη την χρόνια κ θα περάσω χα χα πάντως όταν πιάσω το τζόκερ όπως ο άλλος με το στοίχημα θέλω 2 γύρους μόνο την κωλαρα Σ γιατί λεφτά Δεν εχω μια με έχει απλήρωτο κ το αφεντικό άστα δράμα χι χι
διαφωνο κ στην δευτερη σου αποψη αλλα ειναι αλλη πολυ μεγαλη κουβενταεννοειται πως ΟΧΙ δε συμφωνω .... απλα το ανεφερα γιατι πολλοι την πιστευουν ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ...ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΟΜΩΣ οτι συμβαινει στην σεξουαλικη ζωη ενος αρσενικου και ενος θηλυκου... πηγη του εχει την γονιδιακη μνημη χιλιαδων χρονων εξελιξης ...και αυτο δεν το αναφερει ο δαρβινος ....
ΔΕΝ ξεχωριζω ....Παντου υπαρχουν <<ΨΟΦΙΜΙΑ>>..Σε ολο τον πλανητη .. ;) ;)ελενα ποιοι γαμανε καλυτερα ρε συ ?
οι αθηναιοι ή τα ψοφιμια στην θεσσαλονικη ? (χαχα ελπιζω να μην το δει ο mallias μονο το ποστ χαχαχα)
ακριβως ....θα χαρω να ανοιξουμε ενα νημα τετοιο ....το να διαφωνουμε εγω το θεωρω παραγωγικοδιαφωνο κ στην δευτερη σου αποψη αλλα ειναι αλλη πολυ μεγαλη κουβεντα
για αλλο νημα
ολοι μαζι να γυρισουμε και βιντεοοοοο ..gangbang![]()
κα χατζη στο τελος τησ χρονιας θα εχουμε γραπτες προφορικες οι πρακτικες εξετασεις θα ειναι σε σολο η ολοι μαζι σε μια ταξη και μετα τα αποτελεσματα ποιο και πως θα προχωρησουν για διδακτορικο
εκείνη την ώρα συναγωνιστή μου έτρεχαν τα σάλια και είχα αλλου το μυαλο μουδεν επιτρεποταν να παρεις ενα μικρο πλανο?
θα τα προλαβουμε ολα μεσα σε μια ωρα ?????ακριβως ....θα χαρω να ανοιξουμε ενα νημα τετοιο ....το να διαφωνουμε εγω το θεωρω παραγωγικο
ελενα θα μπερδευτεις απο τους πολλους μασκοφορους χαχχαχχαχα για τα προσωπικα δεδομενα λεω που θα πρεπει να το δειξει ο παραγωγοςολοι μαζι να γυρισουμε και βιντεοοοοο ..gangbang![]()
![]()
![]()
![]()
NEXT TIME ....Θα σας εχουμε live ... με λιγο delay timeδεν επιτρεποταν να παρεις ενα μικρο πλανο?
υπαρχει λυση ...μην αγχωνεσαι![]()
:coolcondom:
![]()
![]()
ελενα θα μπερδευτεις απο τους πολλους μασκοφορους χαχχαχχαχα για τα προσωπικα δεδομενα λεω που θα πρεπει να το δειξει ο παραγωγος
υπαρχει λυση ...μην αγχωνεσαι![]()