Να είσαι καλά φίλε!!!.
..για τα καλά σου λόγια τό τοπικ κερνάει ουζακι.
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Να είσαι καλά φίλε!!!.
..για τα καλά σου λόγια τό τοπικ κερνάει ουζακι.
δες ΠΜ σέ λίγοΦίλε κόκορα βάλε ένα διπλό ούζο βαρβαγιαννη και έλα Αθήνα να πιούμε στο εγγύς μελλον
εσύ είσαι ο στρατηγός της πορνειας εγώ είμαι ακόμα φαντάρος να τα λέμε και αυταδες ΠΜ σέ λίγο
Φαν του πανάγου και συ? λύγισες?δες ΠΜ σέ λίγο
τΚαλησπερα Ακη
Μην αγχωνεσαι γι αυτο... ;)
τσεκ πμ χαχαδες ΠΜ σέ λίγο
..Φαν του πανάγου και συ? λύγισες?
Είναι ο τρόπος που μιλάει ε?
με πήρε να καθαρίζω τα ψαρια..
.. όχι τον θέλω για δουλειά...
.με πήρε να καθαρίζω τα ψαρια
..
.. όχι τον θέλω για δουλειά...
Περίεργα όλα αυτάμε πήρε να καθαρίζω τα ψαρια
ναι αμέ έρχομαι τώρα όχι αύριο..
Θά σέ πάρω μαζί μου Πανάγο.. θέλεις?
παναγο το νημα του θρυλου το βλεπεις πρωτη σελιδα?ναι αμέ έρχομαι τώρα όχι αύριο.
θέλω την άποψη σας περί του θέματος παρέλαση Νέα Φιλαδέλφεια..θά τον κάνω μάγκα..
...Νιοψίες.
μήν σπαμαρουμε.. θά σας απαντήσω στο δικό σας Τόπικ.θέλω την άποψη σας περί του θέματος παρέλαση Νέα Φιλαδέλφεια.
Καλησπέρα Έλενα... Το καημένο το pc έπεσε θύμα κεραυνοβόλου έρωτα;Καλησπέρα σε όλους..![]()
Με όλα τα κεραυνα αυτές τις 2 ημέρες είχα και ένα θυμα. Το pc μου :-
Μέχρι να πάρω άλλο θα τα λεμε από το κουνιστο, λιγότερο όμως. Πανω που ετοιμαζόμουν να επανέλθω στην κουβέντα που είχαμε αφήσει...
Laptop or Desktop?Καλησπέρα σε όλους..![]()
Με όλα τα κεραυνα αυτές τις 2 ημέρες είχα και ένα θυμα. Το pc μου :-
Μέχρι να πάρω άλλο θα τα λεμε από το κουνιστο, λιγότερο όμως. Πανω που ετοιμαζόμουν να επανέλθω στην κουβέντα που είχαμε αφήσει...