dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εχετε δικιο απο της καλυτερες εταιρείες
εχετε δικιο απο της καλυτερες εταιρείες
να κανεις αιτηση και να ζητησεις αποζημιωση απο ΔΕΗκαι μετα να τα φας στις πουτανες
Έχω ένα, αλλά το κάψα στην προηγούμενη κακοκαιρίακανα Ups ρε παιδες + ενα προστατευτικο τασης
Έχω ένα, αλλά το κάψα στην προηγούμενη κακοκαιρία
Έτσι έτσι.. Από κει θα πάρω
Πάρε ups για το ups...Έχω ένα, αλλά το κάψα στην προηγούμενη κακοκαιρία
Απο υπερτασεις της δεους την τρωει συνηθως το τροφοδοτικο του desktop. Εμενα βεβαια με χτυπησαν δυο δισκοι αλλα ελπιζω να μη εχεις παθει κατι τετοιο και να μην εχεις χασει πολυτιμα δεδομενα. Τωρα ουτε μιλαει ουτε λαλαει; Α! οι δισκοι χτυπανε απ τη διακοπη εν λειτουργια.Έχω ένα, αλλά το κάψα στην προηγούμενη κακοκαιρία
εσυ μισο να σου δώσω το τηλεφωνο να μιλησεις με την ΝΑSAΑπο υπερτασεις της δεους την τρωει συνηθως το τροφοδοτικο του desktop. Εμενα βεβαια με χτυπησαν δυο δισκοι αλλα ελπιζω να μη εχεις παθει κατι τετοιο και να μην εχεις χασει πολυτιμα δεδομενα. Τωρα ουτε μιλαει ουτε λαλαει;
Ε μωρε κουμπαρε τι μου καμνεις.... εχαθηκαμεν!εσυ μισο να σου δώσω το τηλεφωνο να μιλησεις με την ΝΑSA
ηντα μου καμεις ;) εγω εδω ολουθε γυρω γυρωΕ μωρε κουμπαρε τι μου καμνεις.... εχαθηκαμεν!
Κι εγω τα ιθκια...ρουτττινα...Αρτω χαμαι ναν τα λεμε.. Α κουμαρε φυλαξεν την κοριττσα μας μην της κλεψουσιν τες φωτογραφιες της αυτοι οι κομπιουτεραδες και τες φκαλουσιν στο ιντερνετ!ηντα μου καμεις ;) εγω εδω ολουθε γυρω γυρω
Έχεις pm.Καλησπέρα Τάκη
Ναι.
έρχομαι με βόμβες ναπαλμ και το rpg στον ώμο. Είμαι σκληρός καριολης
... κύριοι & κύριες καλησπέρα σας...από Υεμένη.
βορεια η νοτια??
... κύριοι & κύριες καλησπέρα σας...από Υεμένη.
... Νιοψίες στο Καμαραν.βορεια η νοτια??
έρχομαι με βόμβες ναπαλμ και το rpg στον ώμο. Είμαι σκληρός καριολης
κάτσε να βάλω και λίγο τόνο μέσα να φάω γιατί έχουμε και μια σιλουέτα