Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?
Έχω διαβάσει τα καλύτερα!!!
Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?
και ελπίζω όταν είναι να μου δώσει το τηλέφωνό της...Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..
Nα σπασει λιγο η μονοτονια . Αστον ανθρωπο βρε να μας χαιρετησει >..Δηλαδή εσύ τηλέφωνο δε θες?
Καλησπερα Ακηκαι ελπίζω όταν είναι να μου δώσει το τηλέφωνό της...
Δεσμευσου όμως ενώπιον Θεού και ανθρώπων ότι αν από σκεπτόμενος εραστής αποφασίσει να γαμησει θα του κάνεις την τιμή να του το δώσειςNα σπασει λιγο η μονοτονια . Αστον ανθρωπο βρε να μας χαιρετησει >..
Θα ξαναζωντανεψουμε μην αγχωνεσαι γιαβρι μου . Θα μπουμε παλι στους παλιους μας ρυθμους . Χειμωνας, (λεμε τωρα ...) ,κιολας & ΑΦΟΥ.Άκρα του τάφου σιωπή!!!! Βρε τι έγινε αυτό το casting;
Δεσμευομαι και στηριζω και πινω σ αυτο . Αντε στην υγεια μαςΔεσμευσου όμως ενώπιον Θεού και ανθρώπων ότι αν από σκεπτόμενος εραστής αποφασίσει να γαμησει θα του κάνεις την τιμή να του το δώσεις
Καλησπέρα Έλενα....Καλησπερα Ακη
Μην αγχωνεσαι γι αυτο... ;)
Θέλω και εγώ τον αριθμό σου Έλενα
Δεν προκαμα να σε δω ακομα ... Ειχα τρεχαματα με το castingΘέλω κριτικι Έλενας πως με είδε αννιτα και αν γράφω στο φακο.καλησπερα αγαπημένη μου
εύχομαι να πήγαν όλα καλα και λαός να βρέθηκεΔεν προκαμα να σε δω ακομα ... Ειχα τρεχαματα με το casting
είναι από. Τις καλυτερες στο σεξ και το καλύτερο παιδί γενικά και σαν παρέα. Είναι μια πραγματικότητα κοινώς αποδεκτή και όχι μόνο προσωπική αποψη. Απόλαυσε ελεύθεραΚαλησπέρα Έλενα....
Είσαι πολύ πολύ όμορφη γυναίκα κ δεν σε έχω γνωρίσει απο κόντα αλλά μου αρέσει το στιλ σου κ γενικά αυτό
που βγάζεις σαν γυναίκα!!!!
Όπως είπα δεν την έχω γνωρίσει από κοντά αλλά σίγουρα σαν γυναίκα είναι από τις ωραιότερες κ αν κρίνω κ από τον τρόπο που μιλάει κ φέρεται αλλά κ από αυτά που λες εσύ κ οι υπόλοιποι εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα !!!είναι από. Τις καλυτερες στο σεξ και το καλύτερο παιδί γενικά και σαν παρέα. Είναι μια πραγματικότητα κοινώς αποδεκτή και όχι μόνο προσωπική αποψη. Απόλαυσε ελεύθερα
Παρασύρθηκες δηλαδη απ τα γραφόμενα του πανάγου;Η Έλενα είναι σίγουρα μια απο αυτές που έχω στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάποια στιγμή..
Όχι φίλε μου δεν παρασύρθηκα από τον Πανάγο.. Απλά είπα πως γενικά εδώ αλλά κ στις κριτικές που έχουν γραφτεί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια από πολλούς.. κ γενικά από αυτά που έχω δει που γράφει η ίδια η Έλενα μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει..Παρασύρθηκες δηλαδη απ τα γραφόμενα του πανάγου;
.Όχι φίλε μου δεν παρασύρθηκα από τον Πανάγο.. Απλά είπα πως γενικά εδώ αλλά κ στις κριτικές που έχουν γραφτεί έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια από πολλούς.. κ γενικά από αυτά που έχω δει που γράφει η ίδια η Έλενα μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει..